Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Daewo...

Mi a véleményetek a Daewo Matizról?

Figyelt kérdés
Nem családi, nagy autónak, hanem hölgynek, akinek a mindennapjait könnyítené meg.
2009. márc. 12. 12:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
41%

szia

én inkább egy új suzuki swift-et vennék

2009. márc. 17. 20:24
 22/30 anonim ***** válasza:
de régi swift-et NE VEGYÉL! az egy papírautó, sajnos volt már balesetem egy olyanban...
2009. márc. 17. 20:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Látod, milyen összetartó a Matiz klub? :-)))
2009. márc. 17. 20:26
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerintem Alto, Corsa, vagy ha nem sikerült lebeszélniük (remélem nem sikerült) , akkor Matiz :-)))
2009. márc. 17. 20:28
 25/30 anonim válasza:
15%
Egyszer nekunk is volt Matizunk de alig vartam megszabaduljunk tole.Varosba jonni menni nagyon jo, mert minden kicsi helyre be lehet allni vele es keveset fogyaszt de hosszabb utra az Isten orezzen meg tole.Minden kis kanyarban ugy ereztem, hogy fut ki alolam az auto , szoval nagyon instabil.Egyszer vartam valakit es neki tamaszkodtam , bar ne tettem volna mert a kezem helye ott is maradt , mintha papirbol lenne.Szoval ennyit a Matizrol.
2009. márc. 18. 10:33
 26/30 anonim ***** válasza:
Hát, én 90 kg-os vagyok, és akárhogy sikerült még nekitámaszkodnom, nem horpadt be :-)
2009. márc. 18. 10:42
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagyok,de Matizt soha nem vennék sem másmilyen hasonló méretű tütüt,legelső gondolatom a biztonságom.G astrám van,minden autóban lehet halálos sérüléseket szenvedni,de ne add meg erre a legnagyobb esélyt magadnak.Miért ilyen fontos szempont a parkolás,engem nem zavar ha nem férek be valahova,nem lopta el seki a lábaimat.Egyébként szerintem a piros autók típustól függetlenül is nőiesek.Én kifejezetten szeretem a nagy autókat,de nekem sincs rá lóvém.Biztonságodra gondolj,azutá válassz.
2009. márc. 19. 16:09
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is varrógép! Nem hiába alacsony a teljesítmény adója! Nő vagyok, és soha nem kellene Matiz! Oké, nem kellene egy BMW-hez hasonlítani, de azért a lényeg ott van....
2009. márc. 23. 18:10
 29/30 anonim ***** válasza:
63%

Én nő vagyok, Matizom van és egyszerüen imádom! Nem tudom miért kell ennyire lehúzni! Nem egy luxusautó, de a maga kategóriában igenis nagyon jó!

Nekem is volt Opel G-m és utáltam mert mindig volt valami baja törzsvendég voltam a szervizben, megzabált 9-10 litert és még meg se védett.

Aki nem kamikaze módon vezet annak bőven jó a Matiz is. Nekem nem volt szempont a biztonság. Magasról tojok rá, futkározós autónak kellett nem autópályás száguldozásra. Ennyi erővel ne is gyalogolj, ne is biciklizz mert ott úgy könnyebben meghalsz! Micsoda baromság...

A Matiz töréstesztje 3 csillagos tehát átlagos, és biztonságosnak számit! Ennek kell hinni, nem a sok károgó nagyautó fannak. Aki tud vezetni és nem kamikaze az semmivel nincs nagyobb veszélyben ha Matizba ül minta más autóba. Sőt, a nagy autót sokkal könnyebb összetörni sokkal nehezebb vele városban mint egy kicsivel. Soha nem volt balesetem még a legapróbb koccanás is (ha a másikon felén múlik lett volna ott vagánykodott a csávó a hodály autójával a városban) Szerintem az ilyen sokkal balesetveszélyesebb!

Az autópályán még lesajnálhattok, de a benzinkuton már én röhögök.

2011. júl. 7. 09:44
 30/30 Klein András válasza:

Megbízható, bírja a strapát (napi 100-150 km városban + külvárosban) és keveset fogyaszt (nálam 5-6 l). Ideális városi autó a Matiz. Legalábbis az I-es, 0,8 SE aminek kapcsán nyilatkozhatom.

Pofon egyszerű az motor felépítése, így még a nem túl képzett random autószerelőd sem fog ráncolt homlokkal visszahívni a szervízből, hogy bocs, de nem tudom mi a baja, de minimum 100 ezer lesz a javítás... Olcsó utángyártott és használt alkatrészek (NAGYON olcsók!). Az apródon néztem csak úgy, hogy mennyiért vesztegetnek egy bontott Matiz motort. Hát 25 ropiért is volt már.

Voltak hasonló évjáratú francia, olasz autóim, de amennyit azokkal a szervízekben hagytam, vehettem volna több Matizt is annak idején. Kár, hogy nem előbb váltottam.

2014. febr. 16. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!