Mi a véleményetek a Daewo Matizról?
Szia!
Szerintem nagyon jó kis autó, én minden nap használom már harmadik éve, még semmi baja nem volt. Egy érzékeny pontja van a sebváltó, de ez állítólag tipushiba. Ha veszel, nézd meg , nem extra nehéz-e váltani sebességet. Enyém a 2. fokozatot nem igazán szereti, azzal óvatosan bánok, de amúgy csak ajánlani tudom :-)
Gondold meg kérlek! Ugyanennyiért kapsz nagyobb és biztonságosabb autót, lehet 1-2 évvel régebbit, de hidd el a biztonságért megéri! A nagyobb autó jobban megvéd!!! És hát ez fontosabb annál minthogy könnyen leparkolj nem? A Matíz attól behorpadt hogy lecsuktam a hátulját. Nem arra gondolok hogy valami óriás batárt vegyél(bár azok a legbiztonságosabbak) de legalább valami közepes méretűt, pl az egyik válaszoló a Nexiát említette, ami szerintem sokkal jobb választás lenne a Matíznál, de mit szolnál egy Opel Astrához? Nem túl nagy, nem túl kicsi és még jól is néz ki, és jó is! Pénztárcádhoz mérten vehetsz 300 ezertől, 3 mill-ig. Akár a Matíz árában is! Nekem is ilyen van, csak ajánlani tudom!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!