Daewo Matiz fogyasztása?
Figyelt kérdés
Kb. mennyit fogyaszt egy Matiz városban?2011. aug. 28. 13:32
1/3 anonim válasza:
nem tudom, de itt utánaolvashatsz:
2/3 anonim válasza:
hát a Matízban is olyan motor van mint a Ticoban és a Tico 4.1 litert fogyaszt százon tehát a Matízé is ekkörül mozog
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem igaz, a Tico fogyasztásához köze nincs a MAtizénak. Almát ne hasonlitsunk a körtéhez.
Az én 2. típusú Matizom 5,5-6 litert szokott elkérni városban. De a régi Matizok (az 1. típus) valamivel kevesebbet esznek volt akinek 4,5 literből sikerült kihoznia. Viszont hallottam 7-8 litert is. Ez megint olyan ki milyet fog ki, hogyan vezeti, sokban függ a müszaki állapottól a fogyasztás meg a vezetési stílustól sok mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!