110 ccm es kínai quadot szeretnék átalakítani félautomatára. (most automata) Lehetséges? Ha igen, kb. mennyibe kerülne? Mit kell még tudni az átalakításról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 22:28
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem bonyolult és elég költséges is lenne. Komplett új váltó kell, amit ehhez a típushoz biztos nem találsz így másikat kellene átalakítani aztán valahogy a helyére tenni. Macerás lenne nagyon szerintem. Meg nem is működne megfelelően, jobban teszed ha veszel egy másik quadot.
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom mit jelent a félautómata, de ha csak azt szeretnéd hogy gombnyomásra váltson de te kuplungolsz akkor egy áttételes villanymotort kjell a váltótengelyre kötni...mehg persze egy kis elkektronika végálláskapcsoló stb
3/5 anonim válasza:
Nincs bennük váltó, tehát nem lehet. Variátor van bennük, azt házilag sose csinálod meg félautomatára.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de ez valójában úgy 'automata' hogy 1 sebességes.(wexxtor pont hu)-innen néztem, hogy annyiban különbözik az automata a rendes sebességestől, hogy a normális váltón több fogaskerék van, mint az automatán.
2011. máj. 8. 09:48
5/5 A kérdező kommentje:
*Ha hülyeséget írok, javítsatok ki légyszi. Köszönöm
2011. máj. 8. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!