Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SZerintetek milyen mocit kéne...

SZerintetek milyen mocit kéne nézni? Tippeket, indokokat várok!

Figyelt kérdés

Szeretnék majd venni(ha betöltöm a 16 ot) valamilyen 125cc masinát.

Eredetileg Sportmocira gondoltam, mert közútra kell, hétvégente egy-egy 50km re.

Láttam, hogy használtan elég jó 2T -t lehet venni már 100-150 rugó körül is,de annak picit magasabb a fogyasztása, és akkor már mind1 lenne, ha bevinnének kocsival oda, ahova kell, ami sokkal kényelmesebb, mert jogsit se kell venni, meg üzemeltetni se kell a mocit.

4T meg keveset fogyaszt, viszont nem annyira gyorsul, és lényeges lenne, hogy azt a 60 as sebességet 3-4mp-n belül tényleg elérje.Na meg nem is láttam tul sok 4T mocit használtan eladót 125ösben.

Valami javaslat, tipp, indok?

Esetleg konkét fajta?

Az lenne a lényeges, hogy olcsólegyen használtan,rtam, hogy kb mennyi, meg ne is fogyasszon sokat, de menjen is.

Kompromisszumokkal.

2011. máj. 6. 18:11
 1/6 anonim válasza:

Maradj csak a biciklinél, jó lesz az neked.

Jogsit meg nem vesszük (hacsak nem Lakatos a vezetékneved)

2011. máj. 6. 18:40
 2/6 anonim válasza:

A válasz nagyon egyszerű, de csak te fogod tudni a megoldást. Két dolgot kell eldönteni:

1. Egész pontosan mire akarod használni a motort?

2. Mennyi pénzed van rá?

Ha alaposan végig gondolod ezt a két kérdést már nagyjából meg is lesz a típus...

2011. máj. 6. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:

3-4 mp-en belül egy jó Mz-is 60-on van.

Ne vegyél magad alá túl nagy lovat, még leesel róla, egy 125-ös gyorsasági nem egy 16 évesnek való.

Én a helyedben 125-ös Mz-t vagy hasonló kategóriát keresnék, az úgyis olcsó, keveset eszik és könnyű szerelni és ha esel vele párat nem lesz semmi baja az indexen kívül, nem törik össze rajta az össze műanyagidom mint a gyorsulásikon.

2011. máj. 6. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:

A Jogsi megvételt úgy értem, hogy ki kell fizetni a tandíjat, a vizsgát, meg ilyenek, nem szószerint megvenni.

Az MZ nagyon jó moci, én azon tanultam meg "motorozni"

de most az nincs nekem.

Egyáltalán létezik 125 ös jófajta 4T motor?

Mert erre keresném igazából a választ

2011. máj. 6. 20:33
 5/6 anonim válasza:
Honda Cbr 125,a vége kb 120-130,3 literes fogyasztás 3-4mp alatt szerintem simán van hatvanon,Honda,szóval megbízható egy 5-6 éveset olyan 350 körül találsz,én pl egy Cagiva Mitóra hajtok,annak elég nagy a teljesítménye de 5liter fogyaszt..
2011. máj. 7. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:

XL, DR, NX

igaz ezek 4 üteműek de sz*rt se esznek :D

2011. máj. 8. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!