Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kismotoros vagyok lécci...

Kismotoros vagyok lécci adjatok tippeket hogy mit tudnék ezellen tenni?

Figyelt kérdés
Kismotoros vagyok lécci adjatok tippeket hogy mit tudék azellen tenni hogy némelyik autos 5 10 centire megy el melletem és nem hazudok tényleg 5 10 centi! én megyek pl 55 el erre 1x csak elmegymelletem egy őrül kb 80 al majdnem nekimentem mert a szél meg a nyomvájuk dobáltak a tükre szinte surolta a kabátom normálisak egyesek:s:?
2011. jan. 26. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát az én robogóm hálisten megy 65-70et, de amíg próbáltam betartani a sebességhatárt, engem is értek ilyen dolgok. Ez ellen nincs mit tenni sajnos. Rádudálsz aztán legközelebb remélhetőleg nem csinál ilyet.
2011. jan. 26. 00:08
 2/5 A kérdező kommentje:
értem köszi hát menni menne még böven csak az utak állapota miatt nem célszerű + erre fele sok az állrendör... multkor pl egy leültetet tuningolt golfbavoltak XD
2011. jan. 26. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:
most mit vergődöl ez evvel jár épp ez a szép a motorozásban hogy veszélyes vagány férfias szabad fügetlen . neked is lehetne annyi eszed hogy nem a felezővonalon mész vagy nem teljesen az ut legszélén egyik megoldás sem jó mert ha közepen mész vagy nagyon közel a felezőhöz akkor idegesitő vagy robogóval. Nincs olyan ember aki nem szivesen nyitná rád az ajtaját :) de a másik véglet beszari vagy és nagyon az ut szélén hajtasz akkor az autósok ugy vélik hogy nem várják meg a szembejövőt hogy biztonságos távolságot tarsanak mert ugy is elférnek meletted a felező vonal különösebb átlépése nélkül ezért azt ajánlom hogy normális távolságot tarts az ut szélétől hogy ne tudjanak a kocsival elmenni meletted indexelés nélkül és a szembejövő elengedése nélkül
2011. jan. 26. 10:20
 4/5 anonim válasza:

én a kb. ott szoktam menni,ahol a kocsik jobb kereke van, max 45-tel(babettám van:P),és nem szoktak valami közel elmenni mellettem, legközelebb 30 cm! :)

próbáld ki!sok sikert! :D

2011. jan. 28. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is Babim van, bár nekem gyszer átszóltak: Nehogy szétessen!

Aztán ráadtam a gázt, persze a karbiban a szivató most ragadt be, aztán puff, és elszállt a kiputömítés, mert nem raktam be rendesen... de ki is lőttem kb 60-al, mert megállítottak, én mázlista, főúton 60-al...

2011. jan. 28. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!