Hangszóró elhelyezése hova?
Venni szeretnék a kocsiba egy jobb rádiót, és amit kinéztem annak 4 Hi-Fi kivezetése van.
Jelenleg 2 hangszóró van a kocsiba, amit tegnap vettem (Pioneer 2x65W 13cm), és a gyári 13cm hangszórókat hova tudnám még beletenni ha rákötöm az új rádióra?
A kocsiba gyárilag 2 hely van az első ajtóba, oda raktam a Pioneer hangszórókat.
A kalaptartót nem szeretném szétfaragni mert használjuk arra ami a funkcióra, eü doboz, mellény és egyebek van rajta!
Erősítőm nincs, és nem is kell, nem az a célom hogy szétessen a kocsi a hang alatt, hanem hogy szépen tudjak zenét hallgatni ha arról van szó!
A rádió amit kinéztem:
Kocsi: '99 Skoda Felicia
Már kicseréltem, nem is ez a kérdés.
Venni szeretnék egy új fejegységet, és arra rá tudom kötni a gyári 2 hangszórót is a 2 új mellé még?
Hova tudnám ezt a 2 hangszórót elhelyezni pluszba?
A kocsiba 2 hely van, ott vannak az újak, és a kalaptartót nem szeretném szétbarmolni miatta...
Elismétlem mindenkinek!!!
A gyári hangszórók le vannak cserélve!
A kérdés az, hogy ha 2 gyári hely van a kocsiban, akkor hova tudnék még hangszórókat elhelyezni a kalaptartón kívül?!
Semmi gyári hely nincs a kalaptartó körül!
Az egyetlen gyári hely a kocsiba az első ajtókba 1-1.
Mivel a "gyári helyek" többször elismételten foglaltak,szét kell barmolni valamit az új hangszórók miatt.
Egyébként ELŐL sokkal nagyobb jelentőségűek a hangszórók mint hátul hiszen azt hallod valójában a közelsége végett.
A műszerfal két sarkát érdemes megbontani,a legkomolyabb hatást így éred el sőt két kis "csipogót" vagyis magas sugárzót is odabarkácsolhatsz - csodát fogsz hallani a kalaptartóba szerelthez képest ...
Szerintem csak a kalaptartó ok., (+2 nagyovál), vagy maradjon így, faderrel meg lemínuszolod a másik két csatornát. A leendő fejegység tudása amúgy is....
Szóval, jó lesz ez így: 1x2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!