Ha van 2db 200W-os hangszóró a kocsimba, és mellette még van az ajtóba is kettő, érdemes tenni mélyládát?
hát azért közép hangszórókba nem hiszem hogy az a ráírt 200W az RMS(Valós) teljesítmény...
vagy pedig 80-100ezrekért vehetted meg(az már High-End kategória,és hangnyomás versenyekre szokták használni!) Magyarán ha valós 200W szett mellé akarsz tenni mélyládát akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod hisz azért akkor a mélyládának minimum 2500-3000W Rms(VALÓS) teljesítménnyel kell csillogtatnia!! Egy 1500W(Valós teljesítménnyel bíró erősítő 80-100ezrekért megy a neten,használtan)
Na de,az csak a te füledtől függ hogy kell-e mélyláda az autóba?! Ha mélyebben ki akarod hallani a hangokat és a basszus-t is érezhetően szeretnéd élvezni akkor nem árt egy mélyláda!
bocsi most vettem a kocsit, azt nem néztem meg olyan tüzetesen de így ahogy láttam egyedül a cd-s autórádióról megy, ilyen sok kábel van rákötve.
Most én nem mondhatom hogy 2W ha 200 van ráírva, meg hát elég jól bömböl is, faterom újan vette a kocsiját, szóval a hangszórók is gyáriak, az amolyan ciripelés ehhez képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!