Vitt már el mentő baleset miatt? (Lent)
Vitt... Néhány eset:
3 évesen olyan szerencsétlenül estem el a kishaverral való játék közben, hogy elég szép lendülettel fejjel bele az ágy sarkába... ja és hanyatt, tehát hátul tört be a fejem.
4 évesen szintén betörtem a fejem (homlokom repedt be), de akkor biciklivel estem el és belevertem a fejemet a beton kerítésbe...
12 évesen torna órán rosszul léptem foci közben és annyi lett a jobb bokámnak:D
17 évesen a Barátnőmmel bringáztunk és belejött a hátsó kerekembe. Hirtelen hátranéztem, de hiába fordultam vissza, hogy előrenézzek, már késő volt. Egy fa állított meg:D Leestem az ülésről, de állva maradtam és a visszacsapódó pedál csontig felszakította a lábam! Akkor is elvitt a mentő. "Eljátszottak" az orvosok a lábammal, mire összerakták:P Azóta is elég csúnya a heg.
"vagy valami miatt?" Pl:
Volt, hogy stroke-ra gyanakodtak, berohantak velem a sürgősségire.
Párszor az asztmám miatt is bevittek, mert nagyrohamom volt. (ezeket sajnos nem lehet kivédeni)
Egyenlőre ennyi jutott eszembe így hirtelen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!