Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cross importról kérdeznék,...

Cross importról kérdeznék, többi lent!?

Figyelt kérdés

üdv

tudna nekem pár hasznos tanácsot adni használt kross motor vásárlásban? még nem mentem ilyen géppel, és ismerős sincs aki értene ilyesmihez. nem versenyeznék vele, de krosszpályára kimennék vele, ahogy földútra is.

2 ütemű 125-öst szeretnék, azt olvastam, hogy a 2 üteműt sokkal olcsóbb fenntartani, és csak dugót kell benne cserélni, amikor elgyengül a motor... de ezt házilag is kitudja cserélni egy ember? vagy mennyivel bonyolultabb ez a technika egy simsonnál?

illetve szerintetek lenne létjogosultsága behozni angliából egy krossz motort? anyagilag megérné-e jobban?

előre is köszönöm az okosságot

2011. máj. 2. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Tök felesleges Angliával meg Németországgal vacakolni, Mo.-n is jó piac van. Naná, bonyolultabb mint a Szimó, de azért nem kell kétségbeesni tőle, házilag is könnyű bütykölgetni de szervízben is olcsón csinálnak ilyen apróságokat. Amire figyelni kell nagyon az a motor szállítása - ha a rendőr rajta kap hogy közúton motorozol vele (mert ugye rendszám a gumik és pár egyéb dolog miatt nem lehet rajta) elég komolyan büntet. Szóval jó ha van egy kisteher vagy egy utánfutó amire fel tudod pattintani a motorodat, meg ugye úgy csak jobb hogy pályára magaddal kivihetsz egy bakot, olajat, benzint, kaját, ott lehetsz egész nap is ha akarsz. Itt van egy lista a hazai crosspályákról, de nem teljes, tehát ezen felül azért még van jópár: [link]
2011. máj. 2. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:

szállítással és a rendőrökkel tisztában vagyok

esetleg vásárlásnál mik azok, amikre oda kell figyelni, hogy motorikusan biztos ne leharcoltat vegyek?

persze azon kívül, hogy ne csörögjön a blokk, de ezt nem biztos, hogy meghallom

2011. máj. 3. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!