Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről a motorról kérdeznék...

Erről a motorról kérdeznék valamit, te tudsz segiteni?

Figyelt kérdés
Hy!Aprilia rs 50 és Yamaha tzr 50!valaki leirná nekem menyit megy gyárilag,hány kiló,és hány évestől lehet hajtani!előre is köszi!
2011. jan. 22. 19:13
 1/1 anonim válasza:

Piaggio nrg-ről ültem át a vasra.A motor vásárlása előtt sokat gondolkodtam más márkákon(Derbi gpr 50, Yamaha tzr 50). Erre a márkára egy nagyon jó barátom beszélt rá akinek szintén ilyen márkájú motorja van. A motor nagyon jó választás volt és kifejezetten élvezetes motorozást tesz lehetővé.

A dizájn-al akadtak kötekedők, akik a Derbi gpr 50-hez hasonlítják és ez a törekvés helyén is van mivel, nagyjából az idomon kívül a 2 motor megegyezik.

Gyárilag(folytással) a motor végsebessége 50-58 km/h volt de mivel a folytásokat kb 750. km-nél eltávolították a végsebesség jóval megnőtt.

Kb 3 hóapja a gép kapott egy giannelli karbon kipuff rendszert és azóta a végsebessége 115 km/h, az utazó tempóm 100 körül szokott lenni. Nem túl szervízigényes motor és ajánlom minden motorozást kezdő embernek illetve állatnak:D.. ( a teljesítmény osztályozását az 50 köbcentis kategóriára értettem a voksoláskor:)

Ezt a véleményt egy rs 50 tulaj írta sportmotoron.

Hogy hány éves kortól...tudj motorozni, az a lényeg!;)

2011. jan. 22. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!