GPS vs "üvegházhatás" Vajon erre gondoltak-e a gyártók?
Köszi,csak épp ezt nem szeretném.
Az autórádiót is erről hajtom meg,a kábelezését is elrejtettem.
...és az üvegházhatást nem tudom hogy keverted ide, de nem is ez a lényeg. Egyébként a műanyagot nem valószínű hogy egyhamar megolvasztaná a meleg, hiszen a GPS-en belül is generálnak rendesen hőmérsékletet a különböző elektromos cuccok, bírnia kell. A napsugarak max. megfakíthatják a borítását, mint ahogy az autó műszerfalán is meglátszik egy idő után a napsütés. Egyébként kellemes, rákot okozó káros gázokat szabadít fel a fokozott napsugárzás ezekből a műanyagokból úgyhogy azért a túlzottan meleg helyeket és a nyári dugókat éppen ezért érdemes is kerülni, klíma nem véd tőlük.
Köszi a választ előző, és előző előtti:valami hasonlóban gondolkodom én is, bár arra gondoltam, hátha van valakinek tapasztalata a téren,mennyire tűrhetik a kütyük ezt a fajta igénybevételt.
PS:"üvegházhatás" szóösszetételt csak szójátéknak szántam.
A szélvédő árnyékolót meg gyakorlatilag.:-))
17:27:Igaz.
Csak attól tartók a csatlakozások napi szintű ki-be dugdosása, meg a navi helyére illesztése igen csak élettartam rövidítő megoldás lehet.
Az árnyékoló a legjobb megoldás, az talán pár fokkal csökkenti a belső hőmérsékletet. Ha csak a készüléket burkolod be, akkor a kocsiban ugyanolyan hőmérséklet lesz, amit a készülék is fel fog venni.
De ha minden nap ugyanoda jársz, akkor minek navigáció? A legegyszerűbb lenne otthon hagyni, mármint ha nem villantásra kell. :) A rádiónak lehet máshonnan is jelet adni biztosan.
Egy bizonytalan tartalmú táskáért beverik az oldalablakot,nem beszélve az új "divatról" a légzsák lopásról.
Szerintem GPS-ért a vaterán licitálnak majd inkább mint kivegyenek egy szem előtt hagyottat egy darab porcelánért cserébe ...
:p))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!