Miért ennyire közkedvelt a Simson és/vagy a Babetta?
Figyelt kérdés
Az elmúlt években szinte nem is láttam közúton az említetteket itt meg napi szinten találkozom ezekkel kapcsolatos kérdésekkel.
Retro-mánia vagy ilyen sok van még vidéken?
2011. ápr. 27. 23:40
2/9 anonim válasza:
nem feltétlen "sok a pénzes ember" én is tudnék venni robogót de nem veszek van egy jawa mustangom ezután meg simsont veszek
3/9 anonim válasza:
Mert egyszerű, olcsó, keveset eszik, könnyen szerelhető és van egy olyan feelingje amit más nem adhat vissza. Mellesleg két babettám van és pesti vagyok..
4/9 anonim válasza:
Simson nagyon jó kezdésnek. Megtanulsz váltani, meg szerelni. És bármilyen más motort veszel utána, maga a megváltás és értékeled.
7/9 anonim válasza:
És a fent tartása is olcsó ( biztosítás évi 3000 ft max)
Akármit cserélsz benne a legdrágább alkatrésze MAXIMUM 15 000 ft ( Henger , főtengely ) A többi alkatrésze meg filléres dolog , vagy soha el nem romló ( pl Lendkerék)
Leginkább tizenévesek használják , hogy megtanuljanak rajta motorozni és az idősebb korosztály. 40 éves felüli emberek. Ezek azért , hogy eljussanak A pontból B pontba :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Tavaly találtam egy Babettát Nagyapám fészerében 20 éves portakaró alatt - kedvet adtatok a rendbehozatalához.
2011. ápr. 29. 08:59
9/9 anonim válasza:
Hajrá:))
Kell v-mi segítség, írj nyugodtan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!