Hogyan tegyem magam túl azon, hogy egy ponttal vágtak meg a kreszvizsgán?
Nagyon sokat tanultam, szinte kívülről tudom a könyvet, mégis egy olyan kérdésen vágtak meg, hogy "Lehet-e hátramenetet végezni villamospályán?". Szerintem épeszű ember nem tolat villamospályán, mégis lehet a kresz szerint. Egy ponton buktattak meg... A szomorú az egészben, hogy már másodjára mentem (igaz, az elsőre nem tanultam túl sokat, de erre már tényleg tanultam!), és nem túl sok értelmét látom így a jogosítványnak. (Főleg miután többször is megkaptam, hogy "csak a nagyon buta emberek nem mennek át elsőre". Az egész családom, a barátaim rajtam röhögnek, amiért ilyen szerencsétlen vagyok...)
Mégis mennyit tanuljak még, hogy következőre tényleg meglegyen? A vizsgabiztos is megbiztatott, hogy "hát igen, a tudáson kívül a vizsgához szerencse is kell", de ez nem boldogít túlzottan... Mégis mit csináljak? Nem akarok több kudarcot, nem biztos, hogy el tudnám viselni...
Ismételten köszönöm a megértő, nem zsigerből és ismeretlenül lehülyéző válaszadóknak a válaszait! Nagyon sokat segítettetek feldolgozni történteket!
Akik pedig lehülyéztek, azoknak csak annyit, hogy ma harmadszori próbálkozásra csont nélkül átmentem, mégpedig úgy, hogy egyetlen percet nem tanultam az előző vizsga óta, miután nem volt rá időm. Még csak teszteket sem oldottam meg. Tényleg nagyon idióta vagyok, és nem tudok gondolkodni ezek szerint...
Örülj!!! De ez a következő több százezer kilóméterben
majd kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!