Eszi az olajat az autó, mi a megoldás? (bővebben lent)
Nő létemre a legtöbb helyen átvertek, elkérték a pénzt és nem csináltak semmit, továbbra is folyt az olaj. 1 liter 500 km-en. Ez a durva. Aztán google, és nekiálltam.
Nem füstölt se kéken sehogy se, szóval valahol el kellett folynia. VW polo classic 1.3 -om van.
Amit a gond volt nálam: az egyik, hogy szar volt az a sapka, ahol az olajat töltöd be, és fröccsen onnan is. A vezérműtengely (ha jól tudom a nevét) amin a sapka van, ott a rotor felőli csavarnál nem volt jó a tömítés, ott is nyomta ki egy kicsit, a harmadik, hogy nem volt jól meghúzva olajcsere után az olajszűrő, és ott aztán rendesen ment el az olaj. Manuálisan vagy négyszer tekertem, meg kulccsal vagy 30-40 másodpercig. Szóval már elég veszélyes volt, mert tönkretehette volna a motort is. Nézd ezeket meg, ezzel nem vesztesz. Azóta nem eszi az enyém, és nagyon szépen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!