Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan működik a kwasaki kmx...

Valaki a tömegből kérdése:

Hogyan működik a kwasaki kmx gyujtása?

Figyelt kérdés
Most vettem egy 12 ös kawasaki kmx et kicseréltük az aksit meg átnésztük a drótokat a kontaktot ráadom és nem találom a gombot ami az elktromos gyujtást vezérli. a kulcsotis megpróbáltuk benyomni vagy továbfordítani de ugysem müködik. Nekem ez az első 125-ös mocim szóval lehet hogy én csinálok valamit roszul. Most egyenlőre lábbal rugom be, de nem lenne rosz az elektromos gyujtás sem ha tudtok valami tanácsot, légyszives szóljatok.
2011. ápr. 25. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem te az önindítóra gondolsz, ami tudtommal a kmx-en gyárilag nincs. Nem véletlen a fénykürtöt vagy a dudát nyomkorászod?
2011. ápr. 28. 04:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Én vajdasági vagyok és lehet hogy téves szerb fordításból származik az elektromos gyújtás kifejezés nálunk a leggyakrabban ezt a kifejezért használják. A motort használtan vettem és az adatlapon az ált hogy önindítóval van felszerelve. Azt hiszem tüzetesebben át kellene vizsgálni a motort.
2011. ápr. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!