Miért vannak olyan sokan oda a Ford Mustang autóért?
Nagyon sok embert látok, hogy Óóó! Mustang!
Milyen jó autó!
Azt hallottam nem olyan nagy szám, csak Itthon nagy szám.
Mert valami Legendás autó lett.
De mitől lesz egy autó legendás?
szerintem fos :S
saját vélemény , az amcsiknak tetszik igazán ilyen izomautó feeling-je van szerintem azért. ennyi:)
Kevés embernek adatik meg !
A formáját tekintve 60-as években csúcs volt, csak másolni tudták a konkurensek !
100 % USA !
Sokan a legjobban sikerült Amcsi autónak tartják !
Tulajdonképpen az első verzióban volt benne egy relatíve erős motor (mondjuk nem a sor hatos verziókban), ami a könnyű kasznit jobban meglendítette (persze a többi amerikai kocsihoz képest könnyű, nem a Wartburghoz képest). Az első "pony car" volt, ezért lett olyan ikonikus. Tulajdonképpen szép formát terveztek egy teljesen köznapi jármű - a Ford Falcon - műszaki alapjára, ami annyira tetszett a kor embereinek, hogy az első autó lett ami ipari formatervezési díjat nyert az USA-ban.
A technika amire épült tényleg nem valami egetrengető, de ez a mai napig így van: nem az a lényege hogy milyen kifinomult, hanem hogy milyen erős.
Nekem az eredeti bejön, az második generációtól errefelé már nem.
Mert sem szebb sem jobb autót nem sikerült összehozni több mint 40 év alatt sem !!!!
A hírnév az ami legendát teremt.
Amúgy eszerint kimaradt a "Tolvajtempó" c. film. Javaslom nézd meg.
Aztán ha megteheted vegyél egyet de legalább próbáld ki és ne hallgass a negatívokra,aki fikázza az nem ismeri vagy csak szimplán irigy.
No és ezt a gyöngyszemet is érdemes megcsodáld...
Maga a Mustang nem kifejezetten nagy különlegesség, de népszerű lett az átépítők körében és a limitált szériáit (BOSS, Shelby, Mach) is nagyra becsülik. Igazából azért történelmi jelentőségű autó amit képvisel: a '60-as évek amerikai autóiparát és az ún. izomautókat. Maga idejében a Mustang nem volt nagy durranás, de azóta kultszimbólummá vált.
"Amúgy eszerint kimaradt a "Tolvajtempó" c. film. Javaslom nézd meg." - De lehetőleg ne a Nicolas Cage-féle agyonmajmolt rettenetet, hanem az eredeti '74-es H.B. Halicki filmet: [link]
Vagy még Mustangos film a Bullit: [link]
Julia Robertsnek is elnézte pár éve a világ, hogy a kacsaszája mellé még hónaljszőrt is növesztett - azaz nem borotválta le. Jó csaj, ilyennek született, ilyennek szeretjük. Ezt az elvet tartotta meg a Ford is az új Mustangnál, kicsit prosztó, kicsit rossz, de ilyennek szerettük meg 47 éve.
Ez nagyon találó válasz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!