Autóriasztónál radaros térvédelem, túlzás?
15:16
Az ilyennek kellene eltörni mindkét kezét, utána meg kidobni az árokpartra csigát szedni... Hogy mer a más tulajdonához HOZZÁÉRNI?!
15:16
Az ilyennek kellene eltörni mindkét kezét, utána meg kidobni az árokpartra csigát szedni... Hogy mer a más tulajdonához HOZZÁÉRNI?!
Ha valaki megkarcolja a kocsid akkor nem tudod elkapni ha csak nem voltál ott vagy nem volt ott térfigyelő kamera.
Ha a kocsinak feltűnő a kinézete(tuningolt, gyöngyház fényű) de lehet hogy a riasztó is felkelti a figyelmet ha csak úgy magától megszólal amikor közel megy valaki.
A riasztónak amúgy semmi értelme ha nem vagy a közelben mert a járókelők nem foglalkoznak vele ha beriaszt. Amikor meglett a mostani kocsink akkor még újdonság volt apámnak a riasztó és hogy távirányítóval nyitja a kocsit. Odament szépen és kulccsal kinyitotta miközben be volt élesítve a riasztó. A riasztó megszólalt, nem is akármilyen hangerővel, mindez a belvárosban. Senkit se érdekelt pedig lehettünk volna tolvajok is.
"A riasztó megszólalt, nem is akármilyen hangerővel, mindez a belvárosban. Senkit se érdekelt pedig lehettünk volna tolvajok is."
Rendben van. Nem figyel fel senki. De ha fel is figyel, hogy meri megkarcolni más autóját? Hogy mer kárt tenni más tulajdonában? Ezen elgondolkodtál? Mennyibe kerül egy karcolást eltüntetni szerinted? Én tudom, nekem folyamatosan karcolgatják meg az autómat jóindulatú emberek. Mielőtt kitérnél, hogy biztos valami tuningolt akármim van, nem. Egy 16 éves szolid 4 ajtós autóm van. Mégcsak nem is BMW, vagy Audi. Nem parkolok bunkón, nem szólok be senkinek, nem csapom neki az ajtómat más autójának. Egyetlen vétkem, hogy le merek parkolni egy budai lakótelep parkolójában, ahol az emberek úgy érzik, hogy mindenkinek megvan a saját parkolóhelye. Ha el tudnám kapni az ilyen embert... Valószínűleg a jó édes anyja sem ismerne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!