A zsigulinak milyen a fogyasztása?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 21:50
11/12 anonim válasza:
Én sem szeretnék veszekedni, csak én egészen mást hallottam. Illetve már jó pár éve használom a saját Ladámat (37 éves, még nem is Lada néven importálták), javítom is, másokét is javítom... És bizony egészen mást hallok, tapasztalok. Persze az "átlag felhasználó" számára is más a Lada és annak is más, aki kicsit belelát a szerkezetbe, adott esetben nem csak annyival kezeli a dolgot, hogy "öreg autó, minden baja van már", hanem tudja, hogy mit kezdjen az elhasználódott részegységekkel.
12/12 anonim válasza:
50ezer kilóméteres 2105ösöm van és sikerült már nekem is produkálni kb 8-8.5 literes átlagfogyasztást, ráadásul a gyárinál nagyobb fúvókákkal. Azonban legtöbbet városban használom és eléggé nehéz a taépam szóval a 10et megeszi általában, de ezt sem tartom soknak. Mert lehet, hogy vannak olyan autók amik fele ennyit esznek, viszont azokra ráköltik a megtakarított összeget szervízeléskor. Én meg töredékéért hozzájutok az alkatrészekhez és megcsinálom magamnak. Nem csak a fogyasztást kell nézni hanem, hogy összeségében mennyibe kerül az autó üzembentartása. Az meg a másik dolog, hogy ha el van hanyagolva akkor persze, hogy mindig szétesik rajta valami, de ha karban van tartva akkor nagyon megbízható autó. És akkor a feelingjéről ne is beszéljünk, mert azt semmimás nem tudja visszaadni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!