Szer1nted mekkora az ideális méretű dízelmotor?
Köszi, de a PDTDI se nem modern, se nem befecskendezős..
1,6-2,2 között válogatok akkor! Kösz mindenkinek!
Én is egyrészt a 1.9 PD TDI re esküszöm, mert erős, kis fogyasztású, és nálam megbízható volt( És igenis lehet nem modern, de befecskendezős, legalább ne írj hülyeséget).
Egyébként a FIAT 160 Multijet CR dizel motorja is még nagyon jó!
Hát én nem tudom, hogy PD TDI hol NEM elektronikus, mert az egész befecs. folyamatot az elektronika vezérli... :)
Én egy 16.400 cm3-s Scania motort használok.
Bár autópályán többet megyek,mint az általad említett 30%,de azért azt gondolom egészen baráti a fogyasztása a 730 lóerőhöz,és a 3500 Nm nyomatékhoz viszonyítva.
Igen, "lép" is,pót nélkül még a komolyabb autóval kaszkadőrködő suhancokat is meg tudom lepni lámpától indulva.Persze aztán 80-nál alulmaradok,de ez így is van rendjén :)
Bocs az off-ért,de mivel nem írtad milyen járműbe keresed az ideális dízel agregátot,gondoltam érdekesség képpen leírom.
Egyébként az esetek többségében 40-60 tonna terheléssel használom ezt a V8 motort.Scania R730 Topline 6x4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!