Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jawa babetta motorra hajtásra...

Jawa babetta motorra hajtásra átálítási lehetőségek?

Figyelt kérdés
Van egy babetta kismotorom és el hagytam róla a bicigli átváltó csavart vettem rá ujjat és ráttettem de ugyan úgy nem jó nem vált át és nem indul el a motor egyszerüen nem tudom mit kéne vele csinálni hogy át áljon motorra és úgy is maradjon ! valaki tudna nekem segíteni !!! nagyon fontos lenne !
2011. ápr. 13. 13:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Pesti vagy?Mert ha igen akkor szívesen átmagyek megcsinálom:) Amúgy kétszázhanyas a gép??
2011. ápr. 13. 14:17
 2/22 A kérdező kommentje:
28-as a motor de amúgy 207-es a blokk ! mesze lakom pesttől és így szerintem gázos :( nem tudod el magyarázni valahogy ? :$ nagoyn fontos lenne hogy meg tudjam csinálni mert meg ígértem arra gondoltam ha lehegeszteném a kuplungot jó lenne-e ???
2011. ápr. 13. 14:34
 3/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert béna vagy, még nem kell szétb*szni a blokkot. Keress egy hozzáértőt.
2011. ápr. 13. 17:06
 4/22 anonim ***** válasza:

Ne heggeszd le!!

Am a 207-es meg a 28-as blokkja ugyanaz:))

Itt leírja hogy szedd szét és hogy tedd össze. Ez egy nygyon jó oldal:DDD

[link]

2011. ápr. 13. 17:11
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Még pár kérdés és nem is zavarlak tovább !!! Ha ennek alapján csinálom akkor 100-hogy jó lesz? És ha esetleg mégsem akkor marad a lehegesztős dolog ? vagy van más megoldás is esetleg ??? Tudod az a baj hogy az öcsémnek vettem a motort és szegény kisgyerek már menne motorozni már 1/5 hete csinálom neki de nem akar jó lenni és most már én is örülnék neki ha kész lenne meg hát jó lenne egy kis örömet csalni a gyermek arcára !:) azért is kérdeztem a lehegesztést ugyanis az gyors egyszerű csak nem vagyok benne bisztos hogy akkor jó lesz !
2011. ápr. 13. 21:33
 6/22 anonim ***** válasza:

Deh is nem zavarsz:))

Ez egy nagyon ügyes muki aki ezt az oldalt csinálta, és már láttam a vidóin menni a motorjait, és én most éppen egy 28-ast restaurálok, ez az oldal alapján. Szerintem jó lesz igen, De NE heggezd le, hiszen úgy a motort magát tönkre is tennéd, nem lenne már igazi Babetta, ráadásul egy elég ritka 28as típus, meg jól jön ám a bicikli mód ha kifogy a nafta vagy túlmelegszik a kicsike. Nemegyszer kellett hazateker az enyémmel több kilómétert, és ha nem lenne a bicikli mód.. Meg semmi garancia rá hogy működne, és ha majd egyszer cserére érettek a körrugók a kuplungban, dobhatod ki a motort. Ja és írd már meg hogy hogy sikerült elhagyni:D Ha bármi kérdésed van, szólj, próbálok segíteni:))

2011. ápr. 13. 21:52
 7/22 anonim ***** válasza:
Más megoldás elmész egy szerelőhöz aki 1v2 ezeré' megcsinálja, deh akkor baromira sokat mondtam!
2011. ápr. 13. 21:53
 8/22 A kérdező kommentje:
Meg próbálom az oldal alapján megcsinálni a gépet :D amúgy úgy sikerült hogy ugye a blokk egy baromi könnyű cross vázra van szerelve és hát ugye ahogy el készült miért is ne ki kell próbálni... mentem vele egy próba karikát sima terepen jó megy a gép harap meg minden ki kell próbálni erdőben is ugye ki mentem az erdőbe és jöttem vele haza és szerintem meg volt lazulva a csapszeg ami oda fogja bele mentem egy bukkanóba és ahogy ki értem le is esett és nem hajtott a motor csak járt hiába húztam a gázt csak pörgött de nem hajtott ! biztos hogy az a baja amúgy?? ugyanis össze raktam azt az átváltót de nem vált át! lehet hogy más baja van vagy én voltam béna ??? :$ :D
2011. ápr. 13. 22:38
 9/22 A kérdező kommentje:
U.i.:Sok sikert a te blokkodhoz :D
2011. ápr. 13. 22:38
 10/22 A kérdező kommentje:
Nah szóval az a gáz hogy meg próbáltam most az ábra szerint szét szedtem ösze raktam de sajnos ugyon olyan rosz ! tipp?
2011. ápr. 13. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!