Újra kell csinálnom a KRESZ vizsgát?
2 éve van B-s jogsim, most nyáron szeretném megcsinálni az A-t (21 elmúltam), és valahonnan hallottam még tavaly, hogyha kevesebb mint 5 éve tette le valaki a B-t, akkor nem kell se KRESZ vizsgát tenni, sem elsősegélyt. Ez igaz? Tudtok erről valamit??
És még annyit, hogy én lány vagyok, 47 kg, szerintetek elbírok egy 500cm3 motort?
2.
Nem ezért kell újra letennie,a B kategóriában benne van az A kategória kressze is.Azért kell letennie,mert változik a kresz,és az előző kresz vizsgáját már felhasználta a B kategóriás jogsihoz,akkor nem kell kresz vizsgát kétszer letenni,ha egyszerre csinálod mondjuk a B és A kategóriát.
Igen!
"Befolyásolja-e a motorkerékpár menetstabilitását az erős oldalszél? Részt vehet-e közúti forgalomban motorkerékpárjával, ha az első kerék fékberendezése üzemképtelen? Erőteljes fékezéskor a motorkerékpár melyik kereke hajlamosabb a megcsúszásra? stb" Ugyanis hasonló kérdések a B kategóriánál nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!