51-es simson vázra Mz tank?
Figyelt kérdés
Láttam valahol egy képet azt hiszem a simson klubbon hogy az egyik simon egy szép olyan kicsit ívelt mz tank volt.
A kérdésem csak annyi lenne hogy ha ilyet tesz fel az ember akkor kell e valamit alakítani?
2011. ápr. 10. 10:58
2/6 anonim válasza:
Amit első linkelt, az nem MZ tank, hanem egy S53-as Simson tankja.
Láttam már én is olyat, hogy valaki MZ tankot rakott Simsonra, de szerintem ormótlan, nagyon nagy arra a kis motorra.
3/6 anonim válasza:
Ja igen, és a "klubb" az egy b :)
4/6 anonim válasza:
Tévedtem. Nem Simson S53 tank, de nem is MZ.
5/6 anonim válasza:
fel lehet rakni rá mert nekem is volt fent de az mz tan benzincsap csonkját előbre kell hegeszteni kicsit hogy elférjen!
6/6 anonim válasza:
ez csak hasonlít az MZ ETZ 250 tankjára de biztos hogy nem az, az legalább 2x akkora lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!