Kinek mi a véleménye az Opel Calibráról?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok, vélemények, fogyasztási adatok, teljesítmény, kényelem, felszereltség(elektronika meghibásodás jellemző-e), rozsdásodás mennyire jellemző, melyek a legtöbbet előforduló hibajelenségek(betegsége), etanollal átalakítás nélkül megfelelően működik- e, mit nézzek meg rajta ha veszek egy calibrát? Főként ezek érdekelnének, de minden érdekel ezzel kapcsolatba. :)2011. ápr. 9. 09:37
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ha választhatnátok 8V vagy 16V, mert hallottam olyat, hogy a 8 szelepes strapabíróbb nem kell annyira pörgetni, hogy menjen, a 16 szelepest pörgetni kell, hogy menjen, de akkor megy is meg, hogy a 16 szelepest hamarabb megszokták ölni, mert szétpörgetik. Értem ezt a pörgetést, hogy 2-3-4 ezerig pörgetem a 8 szelepest míg úgyan ehhez a gyorsítási tempóhoz a 16 szelepest 3-4-5 ezerig kell pörgetni lehet hülyeséget mondtak, de azt mondták jó a 16 szelepes, de pörgetni kell, hogy menjen és fogyasztás szempontjából nem nagyon szeretem pörgetni nagyon a kocsikat. Most van egy 16 szelepes 90 lovas autóm, de azt tényleg pörgetni kell, hogy menjen. 3-4 ezertől kezd el húzni, de a fogyasztása is megugrik 8-8,5-ről 9,5-10-re, pedig nem huzamosan van úgy használva csak egy két előzéshez.
2011. ápr. 9. 09:44
2/4 anonim válasza:
Én őszintén szólva nem ajállom a Calibrát a célközönsége miatt szinte lehetetlen sőt talán nem is lehet már találni tuningmenteset ezeket jórészt már régen széthajtották.Amúgy a Calibra:
-örökölte a Vectra összes típushibáját
-Csapnivaló kilátás hátrafelé
-elsőkerekesként tapadási gondok
-erős alulkormányzottsági hajlam.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt 4x4 turbom még 12 éve. Akkor jó volt. Ma már szerintem mind széthajtott, szétgittelt foshalom. Ha meg nem, akkor annyiért adják, hogy annyiért már jobb autót is kapsz. Ha a kasztnihoz kell valami, akkor csillagászati árak vannak, mert nincs bontóban autó, újonnan meg... jaj :) Amúgy meg nézd meg a totalcar-on a népítéletekben, hogy miket írnak a tulajok!
4/4 anonim válasza:
Ismerösömnek van 2.0 16v calibrája. nincs vele problémája néha egy-két dolog volt ami elromlot de olcson megcsináltatta de ilyen problémák minden 10 éves körüli kocsiknál elö szokott fordulni. 8v és 16v- es kérdéshez csak annyi hogy a 16 szelepes takarékosabb nem a semmiért lett kifejlesztveés más szinte minden autogyár ezt alkalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!