Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az Opel...

Mi a véleményetek az Opel Calibráról?

Figyelt kérdés
Szeretnék 1-2 hónapon belül venni egyet. Mindenképp megkíméltet szeretnék, nemkell tuningolt és bőven elég a 116 lovas, 2 literes, manuális váltós. A fogyasztása 10 körül van városba ami szerintem még tűrhető és sztem ha normális állapotút találok sok gond nemlesz vele... Nektek mik a tapasztalataitok vele kapcsolatba?
2010. dec. 15. 18:33
1 2
 1/13 anonim válasza:
Sztem nem rossz kocsi.Szép,sportos csak sztem sokat eszik.
2010. dec. 15. 18:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj a Calibrákkal, hogy öregek, általában hülyegyerekjárgányok, ki van taposva a lelkük is, és a többség rommá volt törve. Amellett, hogy sokat eszik, az a megállapítás, hogy tuningolt, még inkább alátámasztja, amit írtam. Ha sikerül kifognod egy megkímélt példányt már csak a szervízelésére, és az üzemanyagra lesz gondod.
2010. dec. 15. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen vizsgáltasd át MÁRKASZERVÍZBEN. Mert egy agyonhajtott motor miatt bizony súlyos forintjaid bánnák.. Ők tudják a típus minden bánatát,így őszintén kérj tőlük véleményt a vásárlással kapcsolatban. Közöld vásárlás előtt az eladóval,hogy te bizony átnézeted,úgyhogy ha rejtett hibája van,akkor ne is pazaroljátok egymás idejét. Hidd el működni fog. Aki el megy veled egy komplett átvizsgálásra,az lessz a te embered. Sok szerencsét. Consiliere
2010. dec. 16. 13:04
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen! de a márkaszervízes átvizsgálás se 2 forint...:/
2010. dec. 16. 13:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Minden Opelos tudja hogy a 16szelepes C20XE 150LE-s motor kevesebbet eszik mint a 116LE-s 8szelepes C20NE!
2010. dec. 16. 19:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Tudom nem 2 forint,de hidd el megtérül! Üdv: Consiliere
2010. dec. 18. 09:22
 7/13 anonim ***** válasza:
2.0 16v összkerékmeghajtás.. Egy jó barátom mondta, aki calibrás. Ez a leg megbízhatóbb szerinte
2010. dec. 19. 13:23
 8/13 A kérdező kommentje:
összkerekes mindenképp nagyobb eséllyel hibásodik meg mint az elsőkerekes...de a 2.0 16V jó motor
2010. dec. 19. 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is a 2.0 16V-t ajánlom inkább.

Nekem GSI Astra-ban van és országúton 7 liter alatt is lehet járni vele.

Ha bármi nagyobb baja van folyni fog az olaj a motor oldalán, ha nagyon le van mosva a motor az szintén gyanús.

Tanknyílás körül és a jobb hátsó sárvédő szeret rozsdásodni máshol nem jellemző.

KM-órának ne higgy, az ülés váltóbőr kézifékbőr állapota árulkodik a futott útról.

2010. dec. 19. 18:04
 10/13 A kérdező kommentje:
aham...okés köszi szépen az eddigi válaszokat!
2010. dec. 20. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!