Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen "csaladi"4x4-es autot...

Milyen "csaladi"4x4-es autot ajanlottok max 3000 euroert?

Figyelt kérdés
Lada Nivara, Daihatsu terriosra, Suzuki Vitarara gondoltam ebben az arban, de ha vannak otletek, megkoszonnem.
2011. ápr. 6. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát a Niva csak 2 ajtós, az mindenre jó, csak családinak nem! Helyedben Nissan Patrol-t néznék.
2011. ápr. 6. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Felsoroltak mind elég kicsik, nekem nem ezek jutnának eszembe a "családi" szóról. Az is igaz, hogy a pénz elég szűk, ennyiből ugrálni nem nagyon lehet, gondolom a fenntartására sem jut majd túl sok. Szóval legyen olcsó, jó, termetes és egyben aszkéta?

Akkor én valami nagyobbat néznék, ami már hivatalosan el van gázosítva a mostani tulaj által. Konkrét típus nem fontos, úgy is az adott autó állapota alapján döntenék, nálam nem fontos, milyen a típus általános megítélése, mert ennyiből úgy is csak olyat kapnék, ahol a korábbi tulajok sokkal többet nyomnak a latba, mint az, hogy milyen volt a kocsi gyárilag. (Ilyen idősen egy Toyota, vagy Merci is szét lehet már hajtva, de az sem kizárt, hogy valami szerényebb képességű versenyzőt szépen megőriztek, mert nem használták annyit, vagy szépen karban tartották.)

2011. ápr. 6. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
A Nivát talán kihúznám a listáról, tényleg jó terepre/erdőre, egyszóval mindenen átmegy, de azért családinak elég nehezen mondható. A Vitara jó választásnak tűnik, ami még említésre méltó: Isuzu Trooper, Jeep Cherokee (szigorúan gázzal), Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol.
2011. ápr. 6. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Regebbi subaru forester.
2011. ápr. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!