Milyen autót ajánlottok?
első autó lenne.
1999es évjárattól ne legyen régebb,(talán a 98as még belefér.) legyen benne 2elektromos ablak, csak 5ajtós érdekel. Nemtom, még lehet annyi h a motorja ne legyen kissebb 1200ccmtől.
Olyan 550et szánok rá. Kb max mennyi alku lehetséges? Egy 600ezres autóból mennyit engednek a kereskedők kb?
figyu 4-600e közt lehet már kapni 97-98-99-2000es Mitsubishi Galantokat. álltalában 1.6 1.8 2.0 a motoruk. ez kimondottan vagány gép, a kaszni piszok erős és mivel japán ezért nemigen romlik el és az elektronikája is igen felszerelt. ja és keveset eszik (nekem a 2000 V6 24 8-9L eszik)
megbízható, olcsó az alkatrész
utolsó:
kimondottan tetszik a gallant, vagány minden, csak sajna nem sok van erre, a kereskedésekben sem. :/ Amúgy jó lenne. Ja és szabolcs megye
Fiat Brava, 2000es évjárat, 1.2es motor, mit gondoltok?
Természetesen várom az ötleteket milyet vegyek, egy jó kéne.
Seat Cordoba Ibiza 2000 utániak már vannak 500E-től. Ezek már a ráncfelvarrot verziók. Cordobaból érdemes elgondolkozni a 3 ajtóson is. Azokban 1,6 motor van
Ott vannak még a B Corsak azokból nagyon sok van alig lehet választani :)
Fiat Brava/Bravo sem rossz de akkor már 1,4 motort érdemes. Az 1,2 motorokat pörgetni kell és esznek akkor azok is. Haverom 1,2 kocsija eszik annyit mint az én 1,6 kocsim.
az a baj h cordoba de főleg ibiza ritka erre, nem lehet sokat találni eladót. A cordoba nem a legjobb a csomagtér miatt alig látni ki belőle. Nekünk volt 99es cordobánk, most is az van, de ebből még rosszabb a kilátás, igaz ez 2008as aminej még nagyobb a csomagtere mint a réginek.
A corsa nem rossz, de kb akkora autó kéne mint egy ibiza vagy mint a brava.
A bravából 1.4est nem merek venni, 1.2es vagy 1.6os lenne jó. Azt hallottam az 1.4esek nem jók régi fiatba, és hogy azokat váltotta az 1.2es motor ami ugyan olyan teljesítményű mint az 1.4es. Ha megnézed, 2000től már a bravákból nem lehetett kapni 1.4est mert 1.2es motor lett bennük az 1.4 helyett, az 1.2es után a legkisebb az 1.6os volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!