Aprilia RS 50 vagy Simson?
RS50, megbízhatóbb, kevesebbet eszik, gyorsabb, jobban is gyorsul, stabilabb a futómű, jobbak a fékek.
Simson igazából csak a megszállottaknak jó, mert elég sokat kell vele foglalkozni, és a simsonnak van egy feelingje is.
Szia:)
Én nem vennék robcsit semmi pénzért, nekem 2 babosom van, ezt te jól tudod, és ezekkel szívesebben járok mint robogóval.
Üdv: B.C.
Csak kérdeztem, hogy ti melyiket vennétek, Apriliára (jelenleg) nincs pénzem :S , Szimó meg tervbe van.
B.C. : Azt tudom, hogy te mit vennél, a FB-s chatelésről jutott eszembe ez, amikor mondta, hogy haverom vett egyet...
RS 50 ha lenne rá pénzem.
Simsonom már volt és nem volt megbízható motor, gyenge is.
Egyértelműen Aprilia Nekem az új 2009 es Spains replica van és maximálisan meg vagyok elégedve vele haverom tuning simsonját (70ccm) erőlködés nélkül legyorsulta és vezetésre is élvezetesebb.
-Szebb
-Drágább
-Jobb
Simsont csak gányolni jó amikor földesúton leszakítja a kipufogó könyököt egy kátyú ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!