Fibbrizzo kérdése:
Lehet bicikliböl motort csinálni?
Figyelt kérdés
Nem tudom lehet montem -bikeba valamilyen kismotort beleépiteni?én motoros fükasza motort gondoltam beleépiteni mert ugye az 30 köbcentis és nem lenne tul erös a váznak .ötletetek ?2011. ápr. 2. 20:08
1/8 anonim válasza:
szerintem egyszerűbb ha veszel párezerért egy simsont vagy hasonlót aztán azt megcsinálgatod hogy működjön...jobban járnál
3/8 anonim válasza:
Próbálj meg egy Dongó motort beszerezni. Ezeket még a koommunizmus alatt gyártották, biztosan találsz egy használtat. Direkt biciklikhez készítették, nekünk is van egy, de már rég használtuk. De ha barkácsolni akarsz, jó ötletnek tartom, a fűkaszamotort. Sok sikert hozzzá!
5/8 anonim válasza:
simán
nálunk is van egy fószernak, sima montenbike vázba kis moci, és tolja neki...xd
jó mert sisak se kell rá, alig fogyaszt, és mégse tekersz,,,
6/8 anonim válasza:
Fűkasza, láncfűrész és hasonló motorok felejtősek. Az rendben, hogy elég a teljesítményük de csak magas fordulaton élnek és semmi nyomatékuk. Nem erre tervezték őket. Egy jobbfajta bringaváz simán elbír nagyobb erőt is szóval ez sem szempont. Ja és ne feledd lehetetlen nem létezik...:D
7/8 anonim válasza:
Mountain bike és kommunizmus.
Egyébként nem a komcsik találták ki a Dongót. Sőt, igazából a motorkerékpárok előjei úgy néztek ki mint a biciklik, csak kis motorok voltak beléjük szerelve, lánc illetve dörzshajtással.
Próbálkozi lehet persze, ha majd sikerül egy prototípust összehozni, képet mindnképp küldj róla! :)
8/8 anonim válasza:
Ismerek egy öreget, aki babetta 207-es blokkot szerelt a kempingjébe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!