Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Xenon témában kérnék segítsége...

Xenon témában kérnék segítséget, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Nemtudom,hogy azt a 'kínai' HID-t vegyem,amivel 1 év garanciát kapok a trafóra,és 1 évet az izzóra 23ezerért,vagy a Philips szettet,amivel 3 év garancia jár a trafóra és 1 az izzóra, és 20ezerrel drágább,mint az előző. (H4-es foglaltról van szó,és Bi-Xenon szettről)

Vajon érhet annyival többet? ill más fényt adhat egy HID vs Philips ugyanazon Kelvinen?

Volt már 6-8 és 10 ezer kelvines izzóim egy másik autóban, na mostmár elegem lett varriálásokból és a gyárinak megfelelő 4300k-t szeretném. :)

2011. ápr. 2. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van +20 ezred a Philips-re akkor azt vedd, mert hát sokkal jobb minőség. Egyébként vannak 20 ezer alatt is már xenon szettek, és ezekhez rendelhető alkatrész ha elromlik.Valahol láttam trafót 4 vagy 5 ezer forintért.
2011. ápr. 2. 15:33
 2/7 anonim válasza:
Szerintem egyiket sem mert megbüntet a rendőr!:)
2011. ápr. 2. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:

maradj simánál...

jobban látsz, de 100ezer csak a magasságállíótó fas*möccse, + 30ezer egy rendes xenon "rendszer"

2011. ápr. 2. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazoltatásnál, ha nem gyári alapfelszereltség kegyetlenül megbüntetnek, volt olyan akinek a rendszámát is levették.

Ha sikerül megúszni az ellenőrzéseket, minden műszaki vizsga előtt vissza kell alakítani az eredeti világítási rendszerre. Innentől mindenki maga dönti el, hogy megéri-e!

2011. ápr. 2. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem kb. 5 éve van xenon a kocsimban, én csak a 4300k-est ajánlom gyárilag is csak azt szerelik az autókat. Ami a gyártót illeti a philips is kinában készül mint minden. Én 5év alatt csak 1db-ot kellett cserélni, azt is 3 év után. Ami meg a rendört illeti ha 4300-as az izzó és jól van beállitva és nem egy 15éves kocsiba van berakva akkor nem nagyon szokott gond lenni. A vizsgán meg kell egy kis "motiváció" . Én tudok olyat is amikor törött kocsikat is átlöknek. Ez ahhoz képest semmi.
2011. ápr. 2. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Bp-en Villányi úton ,Philips 4300k van akcióban .. Szerintem jó árban úgy emlékszem 22 ezer ft . Nekem is pont 3 évet futott ,az égő adta meg magát . De veszek megint egy komplett szettet mert jobban megéri . 1 izzo 7500, trafó 12ezer . Inkább a szett marad tartalék ,a rendőr ?! Bp-i vagyok nem egyszer igazoltattak sosem szólt a xenonért.
2011. ápr. 2. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!