SIMSONOSOK SEGÍTSÉG! Miért áll meg a simóm?
nah szóval kitakarítottam a karburátort kb 2km-t mentem vele és megállt nem indult be :S . akkor szétszedtem a karburátort tele volt kosszal , aztán összeraktam és beindult. Ismét mentem vele vagy 4-5 km-t és ismét megállt(menet közbe csak így lehörög és megáll váratlanul)aztán ismét szétszedtem a karbit és csupa kosz volt . és utána beindult. kitakarítottam a benzincsövet a tankot is de mégis mindig koszos a karbi belseje mindig:S
mi lehet a baj a karbi rossz vagy mi??(A benzin az tiszta át is szűrtem):D
Én ugyan nem vagyok Simsonos...
Én a helyedben vennék egy olcsó univerzál benzinszűrőt motorosboltba. Pár száz forint.
Ezt rakdt közbe a benzincső útjába, és takarítsd ki a karbit. A benzincsapot is vedd le, annak is van egy szűrője, az is kitakaríthatod. Ha nagyon koszos a tank esetleg rozsdás belülről akkor az is ki kell takarítani, erre van több megoldás is. Mert ha az koszos belül akkor állandóan el fog dugulni a szűrő, és nem mégy vele semmire.
Írj privátba!
5 éve simsonokkal foglalkozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!