15 évesen Hayabusát?
185cm vagyok leér lábam...
meg nem tiltáson akarnék mocizni....meg van 1 nagy beton területünk (magánterület) ott lehet gyakorolni..
sokat bicajozok napi 60+km... láttam véknyabb combu embert is busával...
12:14--> megérkezett végre Kamu Géza is.
"185cm vagyok leér lábam...sokat bicajozok napi 60+km... láttam véknyabb combu embert is busával..."
ÁÁÁ, ez meg a hét vicce!
Tökikém tegnap volt bolondok napja, ezzel elkéstél, vagy rossz kategóriába raktad a kérdést.
Hogy lehet rá edzeni? Egy jó kis Simsonnal! Egyhelyben bármilyen motort egyszerű megtartani, de ha elkezd kibillenni az egyensúlyból, akkor az már EMBERT kíván. Meg mit akarsz te 15 évesen Hayabusával? Amint ráülnél, én a nyakamat tenném rá, hogy olyant nyalnál vele az első pár méteren, hogy öröm lenne nézni. Ha még csak biciklin ültél, akkor neked még egy 250-es ETZ is sok lenne, nem hogy egy olyan gép, aminek még a nagyfiúk is megadják a tiszteletet.
Apád meg ha motorozott fiatalkorában és megveszi neked, akkor vagy komplett hülye, vagy szívből gyűlöl téged, és a halálod kívánja.
Nem mintha érdekelne, hogy meghalsz vagy sem, csak mondtam.
én a helyedben y2k-t kérnék bár még azis túl gyenge lenne
amúgy viccet félretéve szerintem az első gázadásnál kicsúszna alólad :D
amúgy meg tényleg kamukérdés 60+km bicajozással elárultad magad
kedves válaszadók! (akinek nem inge ne vegye magára.)
a napi 60km nem apasztalatra értetem hanem izomra...
és azt akartam kérdezni hogy elég e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!