Melyik a legjobb kamion?
Sziasztok!
Most akarok 3 db kamiont venni (kisebb vállalkozás) én DAF-ot szeretnék venni (nagy benne a hely, megbízható is) de nektek mi a véleményetek?
üdv
Hűt a Daf az elég ocskának tünik! 1 éves vontató és elöl a hütőrács mögött már elkezdődöt a rozsdásodás? Oké a csavroknál tovább nemmegy igy megál a rozsdásodás de akkoris 1 éves gép! Vagy pl 600-700ezer km után már eszi az oolajat és jönnek elő a hibák. Egy Mercedes ennél azért jóval többet bir és szerintem egy Scania. A Daf nem kerékre adja le a 400lóerőt, a Scania és a Volvo viszont a tengelyre,egyenesen a kerekekre.
A dafnak elvileg elég nagy az ágya,de ettöl függetlenül szerintem gagyi autó.
Amugymeg magyarországon mindegy mivel dolgozik az ember,mert egy kamionost sem fizetnek meg a drágalátos ügyvezetők-cégvezetők és vezethetsz te akármilyen kamiont. Daf javára: A fogyasztásban nagyon jók a 410-es motorok és a cégeknek az a fontos,hogy olcso legyen és jol fogyasszon erre. Az Iveco szép gépnek tünik,és gondolom én ha nem vennék nemis lenne már Iveco gyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!