Melyik a legjobb kamion?
Sziasztok!
Most akarok 3 db kamiont venni (kisebb vállalkozás) én DAF-ot szeretnék venni (nagy benne a hely, megbízható is) de nektek mi a véleményetek?
üdv
Hali!
Én igazából nem értek a dologhoz ,de úgy tudom a scania a legjobb.Viszont ,hogyha nem te fogod vezetni márpedig biztos nem akkor menj el valami kamionos pihenőbe ahol a kamionosok elég sokan vannak mond meg ,hogy neked erre meg arra kéne és , hogy szerintük milyet érdemes venni.Mert lehet ,hogy kényelmes meg erős ,de nem megbízható.
Én mindenképp azt kérdezném meg aki használni fogja így az ő szemükben is jó főnök vagy hisz ,ha úgyis ő fogja használni akkor ne te válaszd ki.Nem azt mondom ,hogy pofátlan legyen ,de megadod neki a lehetőséget ,hogy ezek közül melyik jobb neki.
Halottam már olyat ,hogy a főnök vett 1 flottát utána meg nem is használták az emberei mert igazából kicsik voltak meg kényelmetlenek meg egyáltalán nem jók a sofőrnek.
Mindenesetre ezt nézd meg:
Ehez nemtudok mit hozzáfűzni.
Merci--> hely szempontjából a legjobb
Volvo--> Nem rossz, de kisebb a mercinél...
MAN--> Megbízható, szép
DAF--> Kb a Volvo és a Merci között van hely szempontjából, de a Volvo megbízhatóbb
Magnum--> katasztrófa
Ismerösöm Waberer's nél van és DAF-al járkál (néva kap volvót) DAF-ra aztmondja azért jó mert olcsó hozzá az alkatrész+elférne benne, viszont a Volvót azért dicséri mivel nagyon nagy ereje van.
A Scaniás videóra azt mondom ezt eddig is tudtuk + a scaniát meg is kell fizetni
erre csak annyit tudok mondani hogy VOLVO FOREVER.
Mondjuk a MAN se rossz.Én ezek közül választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!