MAN szervízben dolgozom ugyhogy egyértelmű a válasz :)Szép, megbízható,kényelmes.Ha újat veszel akkor fontold meg.
2011. ápr. 28. 21:29
12/25 anonim válasza:
MAN a legjobb,agyonüthetetlen és olcsóbb a javittatása is mint egy DAF-é,fogyasztás szempontjából meg a SCANIA,viszont a MAN és SCANIÁBA is a VW keze is benne van!RENALT MAGNUM hely és kényelem szempontjából a legszuperebb,de csakis a MAC motorosok a jók,MERCÉDES állandó levegő problémákkal küzd,a VOLVÓ erős,jó,de ha hiba van rajta,ugyancsak méregdrága a javítása,de általában ki mivel jár,azt dijazza!Ezért a választás a tiéd,de ha teheted ne DAF-ot vegyél!
2011. ápr. 29. 10:02
13/25 anonim válasza:
MAN a legjobb
nagy, megbizhato es meg szep is
2011. ápr. 29. 12:53
14/25 anonim válasza:
Én a Scania R730 Topline 6x4-t tartom a traktoraim közül a legjobbnak.Az esetek többségében 40-60 tonna terheléssel használom ezt a V8 motort a legnagyobb megelégedettséggel.Ha gondolod pár dolgot írok az eddigi típusaim (Magnum,Actros,Atego,FH,XF,Stralis) szervizfüzetéből a hétvégén.
2011. ápr. 29. 19:37
15/25 anonim válasza:
Én minden téren a Volvora esküszöm
2011. aug. 8. 09:02
16/25 anonim válasza:
Mercedes actros
Mercedes atego
2012. febr. 4. 18:26
17/25 anonim válasza:
a 730lovas Scanos csávotol kérdezem,hogy hol járkál 60tonnával? Mert idehaza tuti nem,és,hogy bese jössz te ide 60 tonnával.
2012. máj. 9. 23:46
18/25 anonim válasza:
meg olyan kamu kérdés ez,hamár az ember kamiont akar venni akkor nemfog itt kérdezősködni és ad majd ugye idegen emberek "érzelmeire" ...persze.
Aki kamiont vesz azmár tudja mit,hogy milyet hogyan. Nem a gyakorin teszi föl a kérdést. Ám abbanmeg semmi sincs,hogy kiváncsiskodsz. Mindenkinek más tetszik,nekem a Magnum a favorit,de kit érdekel amugy,csak fizessenek,és az itteni nagyurak nemfizetnek igy én magyarban sosemfogok kamionozni,mert nem fizet
2012. máj. 9. 23:48
19/25 anonim válasza:
A Scaniás "csávó" vagyok.
Ha Te Barátom azt mondod,hogy "bese" jövök ide 60tonnával,akkor az biztos úgy van, hisz miért állítanál olyat ami nem valós,kockáztatva ezzel azt,hogy esetleg ostobának néznek.Szóval ha Te mondod...
Túlsúlyos-és túlméretes áruk szállításával foglalkozom,és a flottám járművei is ehhez a speciális feladathoz lettek vásárolva.
A teljesség igénye nélkül pár általunk szállított útvonalengedélyes áru:
-szélerőművek tartó oszlopai
-készre szerelt transzformátor házak (60t)
-bányagépek
-kombájnok
-Combino villamos
-készházak
2012. máj. 10. 17:14
20/25 anonim válasza:
hát akkor a Scánós csávónak üzenem,hogy beletrafáltam, de végülis nem gyakoriak a 60tonnás szerelvények erre érted, szóval mint a fehér hollo,de állitolag Németben már tesztelik vagy tesztelték a dupla pótos szerelvényeket ,ennek megvan a szakneve de nemtudom, hát,hogy milessz vagy mivan belőle utánakell nézni,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!