Miért vesz valaki 28M-ért autót, azért, hogy 2 év múlva 13 bukóval eladja?
Mindig itt vakított vele a veszprémi, meg Balaton party diszkóknál, most meg árulja. Mi értelme volt ennyi időre megvenni?
Már megint más zsebében turkáltok. Rossz szokás.
Az nem jutott eszetekbe, hogy esetleg azért adja el, mert muszáj?
Képzeld bele magad hogy k.va sok pénzed van. 1, Lehetöség: Tegyük fel bele vágtál egy üzletbe és bejött. Fiatalon szegény voltál, mindeki le sz.rt. Most meg havi 30-40millát keresel, és mág szereted is az ilyen kocsikat. Sajnálnád magadtól????
2.Lehetöság: Ki b.aszott jo, gazdag gyerek korod volt. Örököltél és rád szakad a szintén 40milla havonta. Igy nöltál fe, ez mér neked elvárás hogy minfenböl a legujjabb legyen a tiád.
Az ember ha sok pénze van egy idö utűn átesik a jözanész határán. Nagyonsok igazán gazdag embert ismerek és egyvalamit megtanultam roluk. "Ne kérdezd hogy miárt".
Marha egyszerű a válasz.
Mert megteheti!
Engem inkább az érdekelne, hogy a mai világban hogyan hozott össze ennyi pénzt egy ilyen kocsira.
Egyébként szerintem ha már ennyibe kerül egy ilyen kocsi, akkor lehetne igényesebb kinézete annak a műszerfalnak, mik azok a bazinagy rácsok már belül, mit valami sikátorbana szellőzőakna.
Sok xar szürke műanyag is.
Igénytelen na.. Kínai hiffitorony jut ezsembe a dizájnról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!