Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesz valaki 28M-ért...

Miért vesz valaki 28M-ért autót, azért, hogy 2 év múlva 13 bukóval eladja?

Figyelt kérdés

Mindig itt vakított vele a veszprémi, meg Balaton party diszkóknál, most meg árulja. Mi értelme volt ennyi időre megvenni?

[link]

2011. márc. 31. 19:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Akinek meg kell dolgozni a pénzért az nem csinál ilyet! Neki könnyen jön könnyen megy!
2011. márc. 31. 19:14
 2/25 anonim ***** válasza:

Már megint más zsebében turkáltok. Rossz szokás.

Az nem jutott eszetekbe, hogy esetleg azért adja el, mert muszáj?

2011. márc. 31. 19:16
 3/25 A kérdező kommentje:
ÁÁÁááááááá már vártam ezt a hozzászólást.. Turkál a tököm, csak egy autón 2 év alatt elbukni egy komolyabb lakás árát az művészet...
2011. márc. 31. 19:18
 4/25 anonim ***** válasza:

Képzeld bele magad hogy k.va sok pénzed van. 1, Lehetöség: Tegyük fel bele vágtál egy üzletbe és bejött. Fiatalon szegény voltál, mindeki le sz.rt. Most meg havi 30-40millát keresel, és mág szereted is az ilyen kocsikat. Sajnálnád magadtól????

2.Lehetöság: Ki b.aszott jo, gazdag gyerek korod volt. Örököltél és rád szakad a szintén 40milla havonta. Igy nöltál fe, ez mér neked elvárás hogy minfenböl a legujjabb legyen a tiád.

Az ember ha sok pénze van egy idö utűn átesik a jözanész határán. Nagyonsok igazán gazdag embert ismerek és egyvalamit megtanultam roluk. "Ne kérdezd hogy miárt".

2011. márc. 31. 19:19
 5/25 anonim ***** válasza:

Marha egyszerű a válasz.

Mert megteheti!

Engem inkább az érdekelne, hogy a mai világban hogyan hozott össze ennyi pénzt egy ilyen kocsira.

2011. márc. 31. 19:39
 6/25 anonim ***** válasza:
De könnyen meglehet az is, hogy csak közvetítő, és a kocsit valójában külföldi árulja.
2011. márc. 31. 19:40
 7/25 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem ha már ennyibe kerül egy ilyen kocsi, akkor lehetne igényesebb kinézete annak a műszerfalnak, mik azok a bazinagy rácsok már belül, mit valami sikátorbana szellőzőakna.

Sok xar szürke műanyag is.

Igénytelen na.. Kínai hiffitorony jut ezsembe a dizájnról.

2011. márc. 31. 19:45
 8/25 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, egy szerviz könyvet, meg számlát akárhol nyomtatnak neked. Németben meg Szlovákban 11-ért már van 35D, valszeg csak eladni hozta be.
2011. márc. 31. 19:45
 9/25 A kérdező kommentje:
Hát a BMWk belseje mindig is okádék volt.
2011. márc. 31. 19:47
 10/25 anonim ***** válasza:
Szar dolog az irigység, mi?
2011. márc. 31. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!