GÁZos autók! Átalakítás után kb. hány %-al eszik többet az autó gázból benzinhez képest?
Milyen színűt akarsz?
Milyen Audi-ról van szó?
autómániás vagyok, mint állat :)
csakis feketét. 1 ilyen géphez nem illik az ezüst meg a többi.
az Audi meg 2002 A6 2.5 TDI Multitronic. ezt ugy örököltem de a nemes cél érdekében feláldozom.
a másik válaszolónak aki 14nek nézett irom h örülök neki h fiatalnak néz de én nekem a 23 is megfelel :)
nekem citromsárgába is bejön nagyon
és az Audiról mi a véleményed? haverom gondolkozott egy időben a 2,5-es dízelen, de ő azt hallotta nem jó motor.
mi ebből az igaz?
multitronic a fokozatnélküli automata, ugye?
nem tudom miből gondolnád, hogy annyi éves vagyok
22
értem
én mindenképp erős autót akarok, dízeleket nem szeretem én se
ezért kéne gázos benzines, mert úgy még egy S4-es Audinak se olyan vészes a fogyasztása
csak ez amire sehol nem kaptam választ, hogy változik-e a hang vagy sem. a legtöbb kedvenc autómnak nagyon jó hangjuk van és jó lenne, ha a gáztól nem lenne rossz
én most Alfa 156 GTA-t nézegettem. fantasztikus hangja van, mint egy Ferrari-nak. gázból 20at eszik :)
Ha ti 22, meg 23 évesek vagytok akkor itt keresztbe ........ magam. Elég szégyen, hogy ennyi idősen nem ismeritek, hogyan épűl fel egy mondat.
Meg ennyi idősen nem beszél úgy valaki, hogy: "vok", "h", "autómániás vagyok, mint állat", meg minden második szava az, hogy "király". Meg nem használ szmájlit mondatvégi írásjel helyett. Mindegy nem mintha érdekelne.
Egyébként nem változik észrevehetően a hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!