GÁZos autók! Átalakítás után kb. hány %-al eszik többet az autó gázból benzinhez képest?
hiba eszik több litert gázból ha a gáz 180 a benzin meg 400.
am nem nagy a változás mert terepjáróm 15L gázt fogyaszt és ugye 15x180=2700 /100 km
persze tudom, hogy sokkal olcsóbb
csak kíváncsiságból kérdeztem
neked mi a tapasztalatod a gázzal kapcsolatban?
van valamilyen hátránya?
szoktad benzinnel is használni?
észreveszel valamilyen különbséget, ha gázzal használod?
máshogy megy, hangja másabb lesz?
milyen terepjáró, ha elárulod?
1996 Mitsubishi Pajero 3.5 V6 24 gls benzin/gáz
benzinnel jobban szeretem használni mert dombon felfele jobban húz, de gázzal se rossz és a hangja is elfogadható vele
az király autó, főleg így benzinesbe
észrevettél változást a hangjába?
A Pajero is kikúrt jó gépállat de én most 3.9 milláért kinéztem egy 9 éves benzin/gázos Hummer H2 SUV-ot 6.0
gyönyörű fekete sötétített, hatalmas terep kerekekkel, krómozott gallytörővel amit április végén hozok el. :) már olyan izgatott vok mint 1 kisgyerek, alig alszok már :D:D:D
ez 24-28L között eszik a gázból. és így 5-6ezerből megyek 100km-t gázzal
na az király
mindenki szidja az amcsi kocsikat, hogy milyen gagyik belül, meg elavultak
amint beleülsz lesz.rod ezeket
én ültem utasként h2-esben, nagyon tetszett. olyan volt, mint egy tank. nagyon masszív volt, mintha egy páncéltankban ülnénk
a tulaj azt mondta, hogy ő 20-25körül jár vele
azám az a király!!:)
rokonomnak volt 1 na akkor beleszerettem a "kicsikébe", az állatja meg elcserélte egy F250-re :(
veszek rá még hatalmasabb gallytöröket és akkor megállíthatatlan leszek :)
csak az a gáz h el kell adni a pajero-t meg a audit is de megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!