Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sötétítés? Többit lent

Sötétítés? Többit lent

Figyelt kérdés
Körbe van sötétítve az autóm (szabályosan) és az első szélvédő tetején lévő csíkot kiszeretném cserélni feliratosra, de nem olyanra hogy "Volkswagen" v. ilyesmi hanem valami egyedi-re, kérdeztem a fóliást de nem tudott válaszolni semmit, jah és nem ilyen igénytelenül hogy felragasztom betűkből. Valaki tud olyat aki csinál ilyet?
2011. márc. 28. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Dekorost kellene keresned.Az megtudja tervezni gépen az elképzelésed,géppel kivágja és fel is ragasztja.Millió féle foliájuk van minden féle szinben.
2011. márc. 29. 00:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azt a fóliást aki erre nem tud válaszolni többet nem keresném.
2011. márc. 29. 10:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ srácok, pedig elég "nívós" fóliásnak mondható, de most vagy nem tudja tényleg vagy nem akart velem foglalkozni felrakta kifizettem és legyen ennyi elég.

Kösz még1x

2011. márc. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!