Sötétítés? Többit lent
Figyelt kérdés
Körbe van sötétítve az autóm (szabályosan) és az első szélvédő tetején lévő csíkot kiszeretném cserélni feliratosra, de nem olyanra hogy "Volkswagen" v. ilyesmi hanem valami egyedi-re, kérdeztem a fóliást de nem tudott válaszolni semmit, jah és nem ilyen igénytelenül hogy felragasztom betűkből. Valaki tud olyat aki csinál ilyet?2011. márc. 28. 23:12
1/3 anonim válasza:
Dekorost kellene keresned.Az megtudja tervezni gépen az elképzelésed,géppel kivágja és fel is ragasztja.Millió féle foliájuk van minden féle szinben.
2/3 anonim válasza:
Hát én azt a fóliást aki erre nem tud válaszolni többet nem keresném.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ srácok, pedig elég "nívós" fóliásnak mondható, de most vagy nem tudja tényleg vagy nem akart velem foglalkozni felrakta kifizettem és legyen ennyi elég.
Kösz még1x
2011. márc. 29. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!