Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 100. 000 Ft körül (+/- 20ezer)...

100. 000 Ft körül (+/- 20ezer) milyen benzines autót lehet venni 5 ajtósat, használtat?

Figyelt kérdés
min. 1.6-os 90 lóerős, nem wartburg, trabant, kispolszki, moszkvicxs féle xarokra gondolok...link jöhet, köszi.
2011. márc. 27. 17:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Vegyél ennyiért BMW-t, Audit. Tudom az a szived vágya.

Nem beszéllek le róla. Százezerért pont az igényeidhez méltó állapotút kapsz belőle. Nem kell neked a lada, vagy a trabi.

2011. márc. 27. 18:13
 12/27 anonim ***** válasza:

Csak az a probléma hogy ha ennyiért akarsz jó autót venni akkor az lada, wartburg vagy hasonló lesz. Egy normálisabb állapotú 4 ütemű wartburg többe kerül mint 100.000 ft. Nem hogy opel vagy valami hasonló mert azokra még vagy 3X ennyit fogsz költeni. Az összes barátom aki 150.000 ft alatt vett autót mindegyik ráköltött legalább még 2-szer ennyit hogy egyáltalán elfogadható állapotban legyen.

Főleg hogy az induló költségek nem csak az átírás stb. hanem azért ha veszel egy használt autót akkor illik lecserélni helyből az összes folyadékot és szűrőt, + ha van akkor vezérműszíj, nem ártana felrakni egy rázópadra és egy fékpróbára se. Ezek is még simán benne lesznek 30.000-40.000be, és ha még a rázópadon kiderül hogy szar a felfüggesztés akkor az még minimum + 80.000 ft ha a legolcsóbb alkatrészeket nézzük (ugyanis a magyar használt autók több mint felének taccsra van vágva a futóműve a kitűnő utak miatt)

2011. márc. 27. 18:19
 13/27 A kérdező kommentje:
nem öcsém, nem kell még x5-ös bmw sem...én egy régebbi astrára/vectrára, vagy golf3as ra gondoltam, hátha tud vki, vagy ezekhez hasonlót...nem kell leugatni az embert, nagyon nem kell
2011. márc. 27. 18:19
 14/27 anonim ***** válasza:

100 ból egy leselejtezett vackot kapsz, ami épp h gurul. ja meg annyit sem érnek csak le vannak mosva és így újnak tűnnek.

költs rá többet ha akarsz egy normálisat. 1 év alatt dupla ennyi lesz a szervíz ktg

2011. márc. 27. 18:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Mit vártál ilyen megnyilvánulásokkal? Az idióta kérdés még csak-csak elmegy, mert láttunk itt már cifrábbat is, de ahogy kifejezed magad azzal éred el, hogy leosztanak.
2011. márc. 27. 18:22
 16/27 anonim ***** válasza:

1.6-os benzines 90 lóerős? Keress egy törött verseny-Swiftet, mondjuk az nem 5 ajtós. Nem tudom van-e értelme ekkora autónak ha csak ennyi pénz van rá, fele ekkorákat lehet ugyanennyiért kapni csak azoknak kissebbek lesznek a költségei és valszleg jobb állapotban is vannak. Másrészt ugye tudjuk régóta hogy a lóerő mint mértékegység nem használható egy autó teljesítményének, dinamikájának leírására... Egyébként ilyesmiket érdemes nézegetni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 27. 18:29
 17/27 anonim ***** válasza:
Ja és ha olyan 20-25 éves autókat nézünk amik papíron gyárilag 90 lóerősek voltak azokban mára olyan 40-50 lóerő maradhatott meg.
2011. márc. 27. 18:32
 18/27 anonim ***** válasza:
azért ezeket a sufni tyúnereket kihagynám...
2011. márc. 27. 18:38
 19/27 anonim ***** válasza:
100 ezerből Astra F, meg Golf 3? Golf 2-est jó ha találsz 300 000 alatt! Kérdező te nagyon el vagy tévedve ár tekintetében.
2011. márc. 27. 18:50
 20/27 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, én leborulok elötted. Tisztellek amiatt, hogy neked jó lenne 100-ért egy Opel F Astra, vagy 3-as Golf. Ha nekem csak 100 ezrem lenne autóra, Ferrari alatt nem adnám!
2011. márc. 27. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!