Mi a véleményetek az OMV Carrera 95-ös benzről?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan dicsérik az OMV-nek ezt a fajta benzinét ezért kérdezném, hogy valóban annyira kiemelkedő e, mint amennyire mondják, vagy pedig semmivel sem nyújt többet, mint egy átlag benzin.
Előre is köszi a válaszokat.
2011. márc. 26. 17:04
2/7 A kérdező kommentje:
Kb 8 forint eltérés van a sima 95-höz képest. Legalábbis ahol én szoktam tankolni. De ha jót tesz az autónak ennyit megérdemel.
2011. márc. 26. 17:28
3/7 anonim válasza:
Mit kellene még tudnia a benzinnek azon túl,hogy megy az autó vele?
4/7 anonim válasza:
hát nekem volt selles benzin a gépben és negyedig volt a tank mikor tele raktam omw-vel és érezhetően jobban húzott.
csak az a gáz h nálunk a legközelebbi omw min 50 km és nem megyek a jo benzinért annyit mikor a városomban 4 másik kút is van
5/7 anonim válasza:
állítólag nagyon jó,és csökken tőle a fogyasztás,én is ki akarom próbálni,nálunk 6 ft-al drágább mint a sima 95 de ha tényleg csökken tőle a fogyasztás akkor megéri
6/7 anonim válasza:
Igen jobban megy sokkal de nekem viszont nőtt a fogyasztásom és ezért nem is tankoltam! A mol-os 95-el 30-35 kilométerrel többet tudtam menni de nem is húzott annyira.
7/7 hűségesszolgámbalfi válasza:
Kamu.Használj megfelelő minőségű és márkájú olajat,a gyár által megadott intervallumban(ne benzin helyett:)) és sokkal előrébb leszel,mint ezekkel a"speciális"és drága üzemanyagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!