Ezzel meg tudom csinálni a csomagtérajtót?
Figyelt kérdés
Praktiker parkolójában 2 hete nekitolatott egy utánfutós a kocsimnak, volt rajta egy vascső, ami kilógott az benyomta a rendszámtábla alatti részt egy fél tenyérnyi részen. Szerencsémre ott maradt az okozója így helyben lerendeztük, de, a héten 2 karosszériásnál voltam, levették a burkolatot ajtóról, és van ott egy merevítő, ami 2 oldalon végződik, nem tudják kiütni, kérdeztem h jégkárosan lehet e javítani, mármint olyan géppel, de nem mert festék is lejött. Szerintetek ha otthon leglettelem, kicsit vastagabb lesz a mélyedésben az nem gond? és utána lefestetném.2011. márc. 25. 19:37
1/5 A kérdező kommentje:
valaki?
2011. márc. 25. 20:14
2/5 anonim 

válasza:

Hát szerintem az már nem lesz az igazi ha a szakemberek is azt mondják,hogy nem tudják megcsinálni szerintem ha csak a csomagtér ajtó sérült jobban megéri bontóban nézni egy másikat.
3/5 A kérdező kommentje:
nem férnek hozzá belülről egy merevítő miatt, vagyis valami lemezek vannak ott amik keresztezik egymást.
2011. márc. 25. 20:54
4/5 anonim 

válasza:

Az első 1-2 hétben biztosan jó lesz. Utána a vastag glettelés egyben vagy apró darabokban fog kihullani a horpaszból, magával rántva a ráfújt festékréteget is. Ugyanis nem képes elviselni a rázkódást, ami éri, nem elég erősen köt a fémhez, hogy a saját súlyát sokáig cipelje és a hőtágulási jellemzői is teljesen másak, mint a fémlemezé. Glettelni csak pár tized mm-es vastagságig érdemes, fölötte már nem működőképes megoldás.
5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mit csináljak.. ajtót nem találok csak régebbi típusút, és színben is másik fajtát. mit ajánlotok? nem akarom hogy rozsdásodjon vagy így maradjon. Nem szeretném tönkretenni ezzel. Már bánom h egyáltalán autóval járok városban mert minden szerencsétlen megtalál:S:S:S:S 2 hónapja szinte szó szerint leszorított egy nagymama az útról mert nem vette észre hogy én is a forgalomban közlekedek mellette a belső sávban. 3 éve meg egy teherautóval jártam így csak akkor a külső sávban.
2011. márc. 25. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!