Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nem tudták bekötni az...

Ha nem tudták bekötni az utánfutó visszajelző ledet az baj műszaki vizsgán? Valamint az hogy az első stabilizátor pálcám a baloldalról hiányzik? Vagy is hogy folyton lejön. Nézik azt?

Figyelt kérdés
(Ford focus 2000évjáratu ghia és most került rá levehető fejű vonóhorog)
2011. márc. 24. 19:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem fizettem le senkit mivel nincs pénzem diák vagyok ezért spórolok ha nem megy az index azt látom ha megnézem előtte és ha van visszajelzőm akkor sem fogom meg szerintem ti sem nézitek minden kanyarodáskor hogy ugyan már rendesen villog-e ennyi nem kell itt kamatoztatni a tudásotok ha a valóvilágban nem tudjátok... jah és zárójelbe( nem apuci kedvenc fia vagyok akin kapott autót hisz nem ismerem apám sőt kedvenc rokon sem vagyok hisz csak anyukám van saját magam egyetemista fizetéséből van)
2011. márc. 29. 16:49
 12/14 A kérdező kommentje:
És ha ez valóban annyira veszélyes lenne, akkor miért is engedték át? És a miért csak a levehető fejű vonóhorognak kell ez a visszajelző? A fixnek mindig 100% an működik? Ugyan már ti sem hiszitek el… és ahogy nézem mind 50% vagytok… amiből azt veszem le hogy tényleg csak okoskodás megy…
2011. márc. 29. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy minden kanyarodáskor megnézem, én azt mondtam amit a Kresz ír, minden elindulás előtt meg kell vizsgálni a fényjelző berendezéseket, fékberendezést, kormányt. Ez ugyan nem zárja azt ki, hogy út közben nem aludhat ki... De a rendőr ugyanúgy megbüntet érte.

A műszakiról pedig annyit, hogy azt az utánfutót 99%-ban nem engedték volna át. Nem tudom te mit bűvészkedtél, de nem is érdekel. Egy fő szabály van, műszaki vizsgán mindennek működnie KELL! Én nem is mernék úgy odamenni, hogy valamilyen fényberendezésem nem működik, illetve stabilizáló pálca kiesik.

Úgy gondolom te tettél fel kérdést, én válaszoltam normális hangnemben. Az én ismerőseimet sokkal enyhébb okok miatt nem engedték át, de ez már más mise. Pontozgassál le nyugodtan, az nem engem hanem azt minősíti aki pontoz, de amúgy sem érdekel túlságosan ez a % téma, mivel teljesen anonim vagyok, és bármikor csinálok 100%-os új regisztrációt.

2011. márc. 30. 07:46
 14/14 anonim válasza:
Hagyjad a stabilizátort meg a ledet is a francba. Inkább nyelvtan korrepetációra költsd a pénzed. "egyetemi hallgató". Pffff
2015. ápr. 9. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!