1/6 anonim 

válasza:

Közel 8éves autóért, 2,7 millió kicsit soknak tűnik.
Tudom, hogy az ízlések különböznek, de szerintem baromi ronda is.
Nekem volt Lancia Musa-m, ami egy kis autó és full extrás, az is ennyiért ment el, de én üzletnek vettem, járni nem szívesen jártam vele. Nehéz volt eladni, mert nem tömegautó, tehát meg kellett találni az embert rá, aki olyan autót akart, ami nem sűrűn jön vele szemben.
Most ennyiért inkább egy fele ilyen idős Mondeót, vagy Mazda6-ost vennék.
2/6 anonim 

válasza:

Nagyon egyedi autó, akármikor látok egyet mindig figyelik/körülállják. A JTD mocival se nagyon tudsz melléfogni. De ahogy az előző is írta, csak akkor vedd meg ha hosszútávra kell, mert nagyon nehéz eladni.
3/6 anonim 

válasza:

inkább alfa 156(újfajta, a nagypajzsos) vagy 166-os!
kiválló autó ez tény, de szerintem nem szép
de ha neked tetszik akkor vedd ezt
az elejét nem nézzük akkor király autó :P
4/6 anonim 

válasza:

Sztem király,már szereltem is egyet, akinek csináltuk az 3millióért vette:)szerintem jó :)
5/6 anonim 

válasza:

valószínűleg elég sokat futhatott ha komplett új kuplung van benne mert az nem megy tönkre 1-2 százezer km alatt
6/6 anonim 

válasza:

Szép elegáns kocsi,ezzel bárhol megjelenhetsz.Minden alkatrésze alfa 156,166 kivéve a karosszéria+belső tér.Csak meg ne nyomd,karosszéria árrak a csillagos ég.Ha ilyenre vágysz vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!