Mekkora az a legkisebb fogyasztás, amit elértetek egy 1.4-es 60LE-s f astrával?
Figyelt kérdés
Én most nagyon elégedett vagyok magammal,mert közel egy év próbálozás után sikerült 6L alá mennem.Kezdetekben 7-9 is volt.Idén télen értem el a 6L-t.Azon voltam,hogy még ezt is csökkentsem és most sikerül 5,7-et elérnem.A körülmények elég vegyesek,mert 60 Km-t megyek egy nap úgy,hogy falu-főút-autópálya-város.város-város-főút-falu-főút-falu.Nektek mennyit sikerült elérni?2011. márc. 20. 20:18
11/12 anonim válasza:
hát szerintem az elért érték alá nem tudod csökkenteni. gondolom ez az opel 8szelepes még...a 16szelkepesek kevesebbet esznek és jobban is pörögnek:)
12/12 A kérdező kommentje:
Most 5,5-re jött ki kisbarátom.Két tízedesjeggyel számolok és "pontos" értékekkel.Amúgy 5,47 lett.:)
2011. márc. 30. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!