Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány colos hangszóró kell egy...

Hány colos hangszóró kell egy Suzuki swift GLX-be?

Figyelt kérdés

A jobb hátsó hangszóró meghalt a kocsiba és azt szeretném tudni, hogy max hány colosat lehet bele szerelni, úgy h ne keljen furkálni meg szét szedni a kocsit, hanem csak be keljen csavarozni úgy mint az eredetit. A másik kérdésem meg az lenne, h ami hátul van hangszóró meg elől az méretben ugyan akkorák vagy különbözik a méretük?

A kocsi 2003-as.

[link]

Ehhez a típushoz. (a képen nem a mi kocsink van.)

2011. márc. 19. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
előre kis 13 centisek, hátra ha jól emlékszem 18 centis ovál ment... de lehet a hátsóban tévedek. A sedanban hátul gyárilag szintén 13-as hangszórók vannak.
2011. márc. 19. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Jöhetnek még válaszok.
2011. márc. 19. 21:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Még annyi lenne a kérdésem, hogy a mélyek mennek hátra és a előre meg a mély/közepek?
2011. márc. 19. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért kissebb az első kerék?
2011. márc. 20. 05:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de mint írtam nem a mi kocsink van a képen.
2011. márc. 20. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Gyárilag sima kétutas papírmembrános hangszórók vannak benne. Most az, hogy te a meglehetősen gyengére sikerült gyári hifit akarod megcsinálni, hogy szebben szóljon, akkor már nem lesz elég, a gyári helyre való hangszóró. Ha szép hangot akarsz, elfelejted a két-, vagy többutas hangszórókat, valamint az oválokat. Elöl a gyári hangszórók helye sem szerencsés, maximum a bartók rádió hallgatható rajta élvezhetően. Ha már csinálod, csináld jól, elöl az ajtókba építs be egy 16-18 centis közepet (egyutast lehetőleg), a műszerfalra mehet csipogó, hátra pedig egy kisebb láda. Ha csak a gyári helyére akarod a hangszórókat berakni, teljesen mindegy milyen hangszórókat raksz bele gyárilag kétutas mélyközép+csipogós való bele. Mind a 4 hangszóró ilyen.
2011. márc. 20. 10:42
 7/8 anonim válasza:
az előző jól mondja de amugy előre hátra 10cm-es vagy 4"-os megy bele
2012. júl. 1. 19:17
 8/8 atommaghasytó válasza:

én is kérdezni szeretnék, ha lehet...

a gyári kábelek jók a hangszorókhoz, vagy cseréljem ki azokat is? elől biztos nem 13cm-s hangszorók kellenek? hátul tuti a 10cm, mert lemértem. a válaszokat én is előre köszönöm! :))

2017. aug. 8. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!