Mit csináljak a csavarral?
Sziasztok!
Quadomon , a karburátornál 1 csavarnak a menetét véletlenül elnyírtam. Nem olyan vészes de a csillagcsavarhúzó nem jó mert csak forog benne. Ráadásul az úszó "felakatt" vagyis mindenféle képpen kikéne csavarnom. Probálkoztam már csipőfogoval forgatni , de nem sikerült. Kérlek segitsetek!
Akkor a menetét "nyírtad el" vagy a fejét tetted tönkre?
Ha a fej a hibás, de hozzáférhető helyen van, akkor lereszelheted széleit hogy rá tudd tenni valamelyik villáskulcsot. Ha nincs kedved reszelni keress egy patentfogót és azzal fogj rá. Ha mondjuk süllyesztett helyen van akkor lehet ütögetni hidegvágóval (ami ilyen kis méretben nem biztos hogy lehetséges) vagy lefúrhatod a fejet aztán utána kibányászod valahogy a szárat.
Szerencsére a csavar jó helyen. Gyors lerajzoltam. Így ránézek ezt látom :
Bal alsó csavar a hibás. Akkor hogy csináljam ami egyszerű de biztos hogy jó?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Fotót nem tudnál inkább tenni róla? Milyen fejű csavar ez?
De ha minden kötél szakad, akkor van un. csavarkiszedő. Ez a neve, keress rá Gugliban. Belefúrod, és ki tudod tekerni vele. Utána elrohansz a legközelebbi csavarboltba, és kérsz ugyan olyan csavart ami volt neked, és berekered a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!