1/4 anonim 

válasza:

Nem tűnik rossz állapotúnak, de ha a népítéleten vagy az autónavigátoron utánanézel, elég sok a motorikus és elektronikai probléma velük.
(Olajfolyás, vezérlési problémák stb.)
Karosszéria gyenge pontja a jobb hátsó sárvédő és a tanknyílás. Máshol nem jellemző a rozsda.
Ezt én, mint volt tulaj, tapasztalatból is mondom.
2/4 anonim 

válasza:

Nézd át közelről hogy vannak-e rajta esetleg matricanyomok (eltérő fényezés), vagy volt tuningra utaló jelek (ha igen hagyd a francba), bár így első ránézésre kultúráltnak néz ki, egy látogatást megér ha ez a típus érdekel.
3/4 anonim 

válasza:

A CALIBRÁK HULLANAK SZÉT. bocs. de ez sajnos igaz. és cserébe sokat is fogyaszt.
4/4 anonim 

válasza:

Megnézed élőben és csalódni fogsz. Én is akartam venni, de vagy szétesett volt vagy nagyon drága. Nagyon sajnáltam amúgy, hogy nem találtam, mert régi álmom volt ez a tipus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!