Mennyi idő a jogsi, mit hogy?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy mi hogy működik a jogsi megszerzésénél,mennyi idő,mikor kezdhetem el,teljesen a kezdéstől mennyi idő míg megkapom? 16 éves voltam novemberben! hallottam olyat hogy 16 és fél évesen már elkezdhetem,de csak 17 évesen vezethetem. most akkor hogy érdemes?részletesen elmondanátok hogy melyik vizsga van előbb (gondolok itt kresz,rutin stb..) köszönöm!! 16L2011. márc. 18. 15:59
1/4 A kérdező kommentje:
És még annyit hogy mit mikor kell fizetni,és hogy vannak az órák száma?
2011. márc. 18. 16:00
2/4 anonim 

válasza:

Igen, jól halottad 16,5 évesen kezdheted el, majd be iratkozol egy autós iskolába és ha végig meg volt a tanfolyam akkor el mész KRESZ vizsgára, majd ha az sikerült aztán jöhet a rutin, majd az elsősegély, aztán a forgalmi. Igazából az elsősegélyt a legvégén is leteheted. A jogosítványt azt 17évesen kaphatod a kezedbe, annál előbb ha jól tudom akkor nem. Nekem pl egy vagy másfél hónap csúszás volt az oktatás és a vizsga között mert nem volt meg az élet korom, h mehessek vizsgázni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ:))
2011. márc. 18. 16:10
4/4 anonim 

válasza:

És normális iskolát válassz az a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!