Miért kerül drágábba autóra (B) jogsi mint motorra (A)?
Ezekben az árakban tuti nincs benne a gyakorlati vezetés ára.
Ha viszont azt is beleszámolod (autó 30 óra, motor talán csak 21), ráadásul motor mifelénk 2500 / ó autó pedig 3000 körül. Akkor már lehet billen a mérleg.
Motornál az gyakorlati óráknál fizetni kell a motor üzemanyagát is, meg az oktatóautó üzemanyagát is.
Autónál csak az oktatóautóét kell.
Amit tudok ajánlani autósiskolát az a Majsai Autósiskola KFT!
www.jogositvanyok.hu
ott le írják korrektül mi mennyibe kerül és nem köritik..
Be tesznek egy égéretet mondjuk autós jogsira 70-80 ezer ft.. és a többi nincs benne pl vizsgadijjak stb.. ezért undorító egy két autós iskola mert mire az utolsó vizsgát teszed le már ott leszel hogy 120 ezernél tartasz..
Én 85 ből megúsztam de csak azért mert jól mentek a rutin és a forgalmi óráim(tapasztalat miatt)
Elösször is szerintem ugyanolyan drága a jogsi mint kocsira.de ha valahol drágább akkor azt is megértem mert itt a mocik is drágábbak és nagyobb a borulásveszély és itt nem 200ezres mocikkal tanul az ember...
Meg a motorozás luxusnak számít szal ezért is drágábbak a mocik mint egy autó...Hogy szenvedjenek azok akik drágítják!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!